EUFORIJA PRED FINALE X FACTORA: Publika pristiže iz cele Srbije, Bosne i Makedonije! (FOTO)

Hiljade fanova uveliko je okupiralo "Kombank Arenu", dok ubedljivo najveću podršku ima Kajmakoski, čiji se fanovi iz Makedonije broje stotinama

  • 3

Još koji sat deli nas od konačnog izbora pobednika prve sezone "X Factora" u Srbiji, a osim takmičara, na iglama je i publika koja se sa svih strana užurbano kreće put "Kombank arene", gde će čitavo veče iz sveg grla navijati za svog favorita!

Očekuje nas burna noć, s obzirom na to da je u trci za konačnu nagradu i ostvarenje sna konkurancija žestoka - Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski, Lukijan Ivanović, Maid Hećimović i grupa "Doktori" pokušaće da dobiju naklonost publike i što veći broj glasova!

- Više sam nego uzbuđen i jedva čekam da šou počne! - rekao je Maid za Telegraf, koji je napomenuo da je bio bolestan, ali je na probi "razvalio".

Oko 10.000 ljubitelja ovog popularnog takmičenja već je stiglo u "Arenu" kako bi što pre zauzeli mesta, i to iz čitave Srbije, Bosne, dok je iz Makedonije stigla prava invazija fanova!

- Mi navijamo za Daniela i on će pobediti - rekle su nam slatke tinejdžerke iz Beograda koje su specijalno za ovu priliku spremile i zastavice sa njegovim imenom.

U revijalnom delu nastupiće ženski sastav iz Berlina "Mad lick", a publiku će razmrdati i Tijana Dapčević, Toni Cetniski, dok će Marija Šerifović večeras, kao specijalni gost, predstaviti svoju novu pesmu.

- Imam pozitivnu tremu i velika mi je čast što ću nastupati u velikom finalu "X Factora" - rekla je ona za naš portal.

Sudije u sastavu Emina Jahović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović neće imati puno posla večeras pošto će kormilo u rukama imati isključivo gledaoci, ali će se sa teškom mukom oprositi od svog miljenika.

"Kombank arena" se još uvek puni...

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA