Pronađi EXIT u sebi i budi zvezda ceremonije otvaranja najboljeg evropskog festivala

Upravo zato je lična sloboda tema ovogodišnjeg, zvanično najboljeg evropskog velikog festivala, koji će biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi

  • 0

EXIT je jedan od retkih muzičkih festivala u celom svetu koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnivanja ima snažnu društvenu misiju.

Upravo zato je lična sloboda tema ovogodišnjeg, zvanično najboljeg evropskog velikog festivala, koji će biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. EXIT poziva svoje najveće zvezde od nastanka do danas, a to je publika, koja festival čini onim što je on danas u celom svetu, da pronađu EXIT u sebi i učestvuju u kreiranju ovogodišnje ceremonije otvaranja na glavnoj bini, u vizuelnom performansu koji će i ove godine kao svoju kulminaciju imati tradicionalni vatromet koji označava početak 18. po redu EXIT festivala. Sve što je potrebno uraditi je da na svom Fejsbuk ili Instagram profilu podele fotografiju, video snimak, crtež, pesmu ili bilo koji drugi kreativni sadržaj koji za njih predstavlja lični osećaj slobode.

Foto: Promo/ Exit

Da bi žiri Exita pronašao sve te predloge, potrebno je prilikom postavljanja dodati i hešteg ove akcije #pronađiEXIT, kao i da postavljanje bude dostupno svima, odnosno na opciji "public". Akcija traje sve do 9. jula, a svi koji učestvuju automatski mogu da osvoje neku od brojnih vrednih nagrada kao što su ulaznice, VIP narukvice, ulazak u bekstejdž zone, originalne EXIT majice i suveniri, dok će onima čije ideje budu najistaknutije biti omogućeno da gledaju nastup svoje omiljene zvezde direktno na bini! Pored ceremonije otvaranja, najzanimljivije ideje biće objavljene i na zvaničnom sajtu festivala, kao i na zvaničnim društvenim mrežama festivala, te u sklopu ovogodišnje kampanje Exita, na posterima širom Srbije! Više informacija na: exitfest.org.

Foto: Promo

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Foto: Promo/ Exit

EXIT ulaznice po super ceni još samo do 2. jula - ušteda čak 50%!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 6.990 dinara što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu, još samo do ponedeljka, 2. jula do kraja dana ili do kraja zaliha, imajući u vidu da je kontigent ulaznica po ovoj ceni ograničen! Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.790 za četvrtak 12. jul, 2.590 za petak 13. jul, 2.790 za subotu 14. jul i 2.990 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju  onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA