Ni kraljica im nije odolela: Madonna na sceni sa Migosima nakon što su spot snimili u njenoj kući (VIDEO)

Nakon što su se u klub već upisali Beyonce, Jay Z, Rihanna, Kanye West, Pharrell, Drake, Katy Perry, Donald Glover (Childish Gambino) i brojni drugi, na red je došla i kraljica lično

  • 0

Globalni muzički fenomen, popularni trio Migos u sredu stižu u Srbiju, gde će nakon razgledanja i provoda u Beogradu, već u četvrtak nastupiti na EXIT festivalu! Njih porede sa Bitlsima, a njihovu popularnost nazivaju pravom Migomanijom, jer se i najveće svetske zvezde se redom deklarišu kao fanovi!

EXIT i ove godine centralno mesto dijaloga uz brojne društvene i humanitarne aktivnosti

BBC uvrstio EXIT na listu najvećih festivala na svetu (FOTO) (VIDEO)

Nakon što su se u klub već upisali Beyonce, Jay Z, Rihanna, Kanye West, Pharrell, Drake, Katy Perry, Donald Glover (Childish Gambino) i brojni drugi, na red je došla i kraljica lično! Tokom nedavnog nastupa Migosa na londonskom Wireless festivalu, Madonna je tražila da joj se obezbedi mesto na bini odakle se zabavljala uz njihov šou i snimala usijanu atmosferu za svoje fanove na Instagramu. U pitanju je novo, veliko „celebrity prijateljstvo“, jer je pop ikona nedavno ustupila i svoju kuću Migosima za potrebe snimanje njihovog najnovijeg spota „Narcos“ koji na zabavan način imitira scene iz istoimene, popularne serije!

 

Prijateljstvo između Madonne i trojca iz Atlante je, sudeći prema internetu, počelo da buja u martu na žurci koja je obeležila kraj dodele Oskara, kada je Madonna na svoj Twitter okačila zajedničku fotografiju sa Migosima i popularnom reperkom Cardi B koja je i supruga Offseta, jednog od članova "novih Bitlsa". Od tada je njihovo poznanstvo toliko napredovalo, a kada je jedan od repera Quavo na svoj Instagram okačio fotografiju sa lokacije, Madonna je u šali prokomentarisala „To je moja kuća u Majamiju! Šta radite tamo?!“, samo je kratko odgovorio "Trepujemo", aludirajući na danas najpopularniji stil hip-hopa iz Atlante.

Madonna je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koju je zarazila „Migomanija“. Naime, tokom ovogodišnje MET gale, popularna pevačica i modna ikona Rihanna nije odolela da se fotografiše sa ekstravagantno obučenim Migosima, a trenutno najtraženiji holivudski glumac Donald Glover u svom pobedničkom govoru na dodeli Zlatnih globusa prvi je uporedio Migose sa čuvenim Bitlsima! Čak su i Beyonce i Jay Z veliki obožavatelji njihovog rada – za svoj novi, zajednički singl „Apesh*t“ odabrali su demo numeru Migosa, te je njihov uticaj itekako očigledan u pesmi!

 

N A R C O S Visual Out Now @vevoA post shared by QuavoHuncho (@quavohuncho) on

 

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Guy Gerber, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

EXIT ulaznice po super ceni još samo danas do kraja dana!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT (12-15. jul) u prodaji su po aktuelnoj ceni od 7.490 dinara još samo danas, do ponedeljka, 9. jula do kraja dana! Za one koji planiraju da provedu tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktuelnim cenama od 2.990 za četvrtak 12. jul, 2.990 za petak 13. jul, 2.990 za subotu 14. jul i 3.590 dinara za nedelju 15. jul. Ulaznice se prodaju  onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA