7 GODINA ME MALTRETIRA! Svetska seks-bomba progovorila o odnosu sa mužem Kim Kardašijan

- To je bio ekstremni način zlostavljanja moje ličnosti - ispričala je Amber Rouz

  • 1

Amber Rouz i Kanje Vest vezu su okončali 2010. godine, a ljubav koja se završila na neslavan način trajala je dve godine.

Svetska seks-bomba objavila GOLU sliku i pokazala dlakavo međunožje, poručili joj da ima VIŠE DLAKA DOLE, nego na glavi! (FOTO)

Jedna od najpoznatijih starleta na svetu sada je progovorila o mužu Kim Kardašijan, a njene reče odjeknule su u svim svetskim medijima.

Foto: Instagram/amberrose

- Nikad u životu nisam varala niti sam ikad rekla jednu lošu reč o Kanjeu, što se ne može reći za njega, koji me sedam godina od raskida još maltretira - rekla je Amber.

BEZ BLAMA I BEZ BRUSA: Kim Kardašijan usred bela dana prošetala GOLE GRUDI, svi blenuli u nju! (FOTO)

Kako kaže, muž Kim Kardašijan ceo svoj album pod nazivom "My Beautiful Dark Twited Fantasy" posvetio je upravo njoj.

- To je bio ekstremni način zlostavljanja moje ličnosti. Imao je toliku moć da na celom albumu kaže sve što je mislio, a ja sam bila poznata ličnost bez novca i bez mogućnosti da išta kažem u svoju odbranu jer Kanje ima neverovatnu moć u javnosti. Da sam tada htela da se ubijem, sigurno bih to napravila - ispričala je Rouz.

Foto: Tanjug/AP/Invision

Inače, Amber je sada progovorila o reperu jer je on u javnosti počeo da priča o njenom sinu kog ima sa Viz Kalifom. Amber je trenutno u vezi sa reperom poznatim pod imenom "21 Savage".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA