≫ 

Kejt Mos zbog bogatog dečka ponovo na lečenju od alkohola, i to je na mesečnom nivou PAPRENO košta! (FOTO)

Slavna lepotica boravi u Tajlandu, u ustanovi za odvikavanje od droge i alkohola

  • 4
Foto: AP/Tanjug

Kejt Mos ponovo je na lečenju od alkohola, pa trenutno boravi u ustanovi "The Cabin in Chiang Mai", u kojoj se leče zavisnici od droge i alkohola.

Nema šminku i baš je briga! Slavna Dženifer Garner uhvaćena u nesvakidašnjem izdanju, a natpis na majici je najbolje opisuje (FOTO)

Rehabilitacioni centar nalazi se u Čang Maiu, u Tajnlandu, Kejt u istom boravi sa prijateljem, a cena koju će za mesec dana plati jeste 10.000 funti.

Slavna lepotica na ovaj korak odlučila se jer želi da se ostvari u ulozi majke po drugi put, sa bogatim dečkom Nikolajem fon Bizmarkom, inače 13 godina mlađim od nje.

Foto: Profimedia

- Do toga je moralo da dođe. Ona će u januaru napuniti 44 godine. Ona zna da, da bi rodila dete, mora biti u dobroj formi - rekao je izvor blizak Kejt za The Sun.

Podsetimo, Kejt ima 15.ogodišnju ćerku Lilu Grejs, a na klinici na kojoj se Mosova sada nalazi ranije se lečio njen bišvi, pevač grupe "Bejbišembls" Pit Doerti.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    15. oktobar 2017 | 15:50

    Ne mogu da verujem da postoji i jedna mrvica vjerovatnoce da je voli. Mislim nista osim nekadasnje slave nije na njenoj strani.

  • Nele

    15. oktobar 2017 | 18:28

    najefi se zeno paradajiza i krusaka

  • Nele

    15. oktobar 2017 | 18:28

    ujutru dva kilograma al ne od jefnom ak ti nije tesko da ono sama sebi seces i posolis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA