≫ 

PREMLATIO KOMIČARA IZ ČISTA MIRA! Zgrabio stalak za mikrofon, gađao ga stolicom, pobesnelo ga jurio po bini! (VIDEO) (FOTO)

Stand up američkog komičara pretvorio se u noćnu moru za njega i sve koji su bili u publici

  • 0

Američki komičar Stiv Braun u nedelju uveče gostovao je u Južnoj Karolini, ali njegov šou pretvorio se u sve, samo ne u komediju.

Monika i Čendler se razvode, Džoi postao uspešan glumac... Pogledajte trejler za "Prijatelje" koji je napravio haos na internetu! (VIDEO)

Usred nastupa čovek iz prvog reda u publici popeo se na binu i ničim izazvan napao komičara!

Počeo je da prvo pesnicama da ga udara, a onda je dohvatio stalak za mikrofon pokušavajući iz sve snage da ga zakači. Jurio je oko njega, urlao, na kraju ga je gađao stolicom... A sve vreme ljudi su uspaničeno vrištali šokirani onim što se dogođa.

Foto: Instagram/comicstevebrown

Komičar je na Instagramu objavio fotografiju sa velikom posekotinom na ruci, koju je dobio od "manijaka sa bine" koji ga je brutalno napao.

Stiv mu se samo obratio pitanjem: "U čemu je tvoj problem?", kako je napisala jedna od gledateljki koja se našla u publici, a video kompletnog incidenta objavila je na Fejsbuku:

Komičar je objavio i video u kojem je aludirao na vlasnike klubova da angažuju obezbeđenje u cilju da se ovakvi incidenti zaustave.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA