Glumica iz filma "Notting Hill" umrla u 53. godini (FOTO) (VIDEO)

Ema Čembers je u filmu "Notting Hill" (1999) igrala sestru Hjua Granta

  • 1
Foto: Tanjug/AP

Britanska glumica Ema Čembers koja je u "Notting Hillu" igrala sestru glavnog glumca Hjua Granta, plavokosu Hani, preminula je u 53. godini.

Otišao sam u planine i halucinirao, a sedmog dana... Ešton Kučer progovorio o paklu koji je preživeo zbog razvoda od Demi Mur

Ema je najzpaženiju ulogu ostvarila u čuvenom filmu "Notting Hill" rame uz rame sa Džulijom Roberts i Hjuom Grantom, a preminula je u sredu uveče, stoji u saopštenju njenog menadžera.

Printskrin: Youtube/Movieclips

- Naša prelepa prijateljica Ema Čembers umrla je u 53. godini. Veoma smo tužni. Bila je sjajan komičar i istinski dobra glumica. I nežno, slatko, duhovito, neobično voljeno biće - ispisano je u saopštenju objavljenom na Tviteru.

U "Notting Hillu" Čembers je igrala ulogu Hani, ekscentrične sestre glavnog glumca Hjua Granta, koji je igrao ulogu Vilijama Takera. Osim toga, bila je zapažena i u seriji "The Vicar od Deibley", u kojoj je igrala Alis Tiner.

1998. godine dobila je nagradu za najbolju TV glumicu na British comedy Award.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA