Dok ga jure uterivači dugova, glumac ima pozamašan, ali bizaran "štek": Nikolas Kejdž je astronomsko bogatstvo spiskao na ove stvari

Glumac poseduje kolekciju smanjenih pigmejskih glava, lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276 miliona dolara

  • 1

Bogatstvo Nikolasa Kejdža je svojevremeno bilo procenjeno na 150 miliona dolara, a danas je šest puta manje. Razlog je verovatno taj što je nemilice trošio novac i kupovao prilično čudne (i prilično skupe) stvari.

30 godina je čekao na ovo, čak je i sina nazvao po njemu: Nikolas Kejdž je konačno Supermen!

Dosta novca je potrošio kupujući nekretnine širom sveta, piše Daily Mail. Slavni glumac je u jednom trenu posedovao čak 15 domova, između ostalog dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje vredno 25 miliona dolara u Kaliforniji.

Takođe je kupio ostrvo na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu. Za svoje nekretnine trenutno poreskoj inspekciji duguje 6,3 miliona dolara.

Budući da je strastveni kolekcionar automobila svojevremno je imao čak devet Rols Rojseova i Lambordžini vredan 450 hiljada dolara.

Foto: AP/Tanjug

Ovi troškovi još i mogu da se objasne. Ono što je zaista teško objašnjivo je potreba da kupi neke od sledećih stvari.

Glumac poseduje kolekciju smanjenih pigmejskih glava, lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276 miliona dolara, grobnicu u obliku piramide visoku gotovo tri metra u kojoj želi da bude sahranjen, a ne zaboravimo ni hobotnicu vrednu 150 hiljada dolara koja mu navodno pomaže da glumi.

Takođe poseduje zavidnu kolekciju stripova vrednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermenu koji je platio 150 hiljada dolara, prenosi Index.hr.

Foto: Tanjug/AP, e-stiatorio.gr

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Samuela Levinea kojeg je i tužio zbog navodnih rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levine je jednom prilikom izjavio da Kejdž "nekontrolisano troši" i da bi trebao da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA