≫ 

Penelope Kruz zablistala na otvaranju Kanskog festivala, a zbog preuske haljine svi su komentarisali jednu stvar! (FOTO)

  • 0

Arthur Mola

Penelope Kruz i Džulijan Mur zablistale su na crvenom tepihu, na svečanom otvaranju 71. po redu Kanskog festivala!

Festival je otvoren premijerom filma Asgara Farhadija "Svi znaju", u kojem glavne uloge igraju supružnici Penelope Kruz i Havijer Bardem.

Foto: Tanjug/AP

Penelope se na svečanom otvaranju pojavila u crnoj, moćnoj haljini, koja je savršeno istakla njenu figuru.

No, haljina je bila toliko uska, da su svi komentarisali da je pokrila i "spljoštila" zanosne obline 44-ogodišnje glumice.

Arthur Mola

Još jedna dama zablistala je na svečanom otvaranju, u crvenoj elegantnoj haljini koju potpisuje čuveni "Givenchy". Primetno je bilo to da je slavna Džulijen izgledala sveže, te više nego raspoloženo.

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, ostvarenje "Svi znaju" drugo je po redu na španskom jeziku koje je otvorilo Kan, a prvo je bilo "Loše vaspitanje", ostvarenje Pedra Almodovara iz 2004. godine.

Penelope i Havijer u nekoliko navrata bili su zvezde Kana. Glumica je 2006. osvojila nagradu za žensku ulogu u ostvarenju "Vratiću se", dok je njen suprug 2016. predstavio film Šona Pena "The Last Face".

71. Kanski filmski festival traje do 19. maja.

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA