Tviteraš napisao Pink da izgleda staro, pevačica mu žestoko odgovorila i oduševila moćnom porukom! (FOTO)

Ono što mu je pevačica javno poručila mnoge je ostavilo bez teksta i nateralo na razmišljanje

  • 1

Pevačica Pink, Foto: Guliver/Rachel Murray/Getty Images for LACMA

Svetske zvezde su često na meti takozvanih hejtera i kritika, pa se u jednoj od takvih situacija našla i slavna pevačica Pink, koja se nije ustručavala da javno odgovori na jednu kritiku.

Pink je bio upućen komentar na račun njenog izgleda koji je glasio kako izgleda toliko staro da bi trebalo da se prozove Purple (Ljubičasta). Pevačica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je žestoko odgovorila korisniku Tvitera.

Žene će opet seći vene za njima! "Backstreet Boys" izbacili novu pesmu i vratili sve u devedesete! (VIDEO)

- Postoji malo ljudi na ovom svetu koji su odlučili da dostojanstveno stare, a ja sam među njima. Svaku je*enu boru koju sam dobila u svojih 38 godina sam zaradila, A kako ti izgledaš? Nikad nisam čula za tebe dok nisi moje ime stavio u usta. Zvaću te ljubičastim trolom - napisala je Pink, pa dodala i sledeće:

- Starenje je za mene blagoslov. Ukoliko tvoje lice ima linije oko očiju i usana, znači da si se mnogo smejao. Molim se da za deset godina izgledam još starije, jer će to značiti da sam živa.

 

Pevačicina poruka na Tviteru naišla je na brdo lajkova i deljenja, a podsetićemo da je Pink ove godine proglašena najlepšom ženom sveta od strane magazina People.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    20. maj 2018 | 10:02

    Magazin people ju je proglasio najlepšom ženom sveta????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA