Džej Lo i njen dečko proslavili kraj turneje! Pevačica blistala u seksi kombinezonu, dok je on imao nesvakidašnji stajling! (FOTO)

- Toliko sam emotivna, ali se oećam snažno, srećno i zahvalno - rekla je Dženifer Lopez

  • 4
Dženifer Lopez, Foto: Instagram/jlo

Popularna pevačica Dženifer Lopez (49) poslednjih mesec dana održala je 15 nastupa, a finalnim koncertom u Las Vegasu okončala je svoju turneju.

Osećam se kao super žena! Džej Lo se pohvalila bicepsom i moćnom porukom se obratila milionima fanova (FOTO)

Dženifer je od početka 2016. godine imala stalan šou u Las Vegasu. Na svom profilu na društvenoj mreži pohvalila se kondicijom.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

- Kad sam započela ono putovanje pomislila sam: "O Bože, 15 koncerata za mesec dana", sebi sam dala obećanje da neću nikoga izneveriti i da ću iz svega ovoga izaći snažnija nego ikad. Vežbaću i biću u životnoj formi. Bilo je trnutaka kada sam bila umorna, ali evo nas sada. Toliko sam emotivna, ali se oećam snažno, srećno i zahvalno - komentarisla je Džej Lo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pevačicin dečko Aleks Rodrigez (42) velika joj je podrška, a povodom kraja Dženiferinog šoua u Vegasu priredio joj je veliko slavlje. Za tu priliku Aleks je obukao roze kreaciju, a Džej Lo blještavi kombinezon.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

VIDEO: Četvrta sreća: Džej Lo pokazala verenički prsten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA