U NEDELJU ČUDO NEVIĐENO: Ceca i Karleuša zajedno na sceni u #TLZP-u!

Očekuje nas pravi šou, budući da će Dara Bubamara imitirati JK, a Milica Pavlović Ražnatovićevu

  • 2

Zvuči neverovatno, ali Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša će se zajedno biti na istoj sceni. Kako piše "Alo!", šou "Tvoje lice zvuči poznato" će ove nedelje "pomiriti" ove dve ljute rivalke na estradi, i to u vidu imitacije.

Naime, Dara će imirati Karleušu, a Milica Pavlović, koja će u ovoj emisiji zameniti trudnu Slavicu Ćukteraš, će biti Ceca.

- Milica će samo u ovoj epizodi zameniti Slavicu, koja je prošle nedelje saopštila organizatorima da napušta šou zbog trudnoće. Kako je Ćukterašova dobila zadatak da imitira Cecu, ovu imitaciju preuzeće Pavlovićeva, a nije poznato ko će ubuduće zaimenjivati Slavice. S druge strane, Dara će se naći u ulozi JK sa kojom je u svađi godinama, ali uveliko radi na skidanju njenih pokreta i glasa - rekao je izvor blizak produkiciji i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Milica i Dara će se izljubiti i rukovati kako bi figurativno pomirile Cecu i JK. Pavlovićeva i Adžićeva se nadaju da im koleginice neće zameriti na ovom štosu, već da će ih nasmejati, kao i publiku - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs/izvor: "Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA