EKSPLOZIJA EMOCIJA: Sjajna Melika (17) RASTURILA "Što te nema", Dara plakala kao kiša, Kemiš lio suze, publika VAN SEBE! (VIDEO)

Melika Moranjkić iz Srebrenika je oduvala publiku i žiri fantastičnim nastupom u "Pinkovim zvezdama"

  • 4

Nakon nastupa Melike Moranjkić u "Pinkovim zvezdama", ceo studio je brisao suze, a devojka iz Srebrenika je odlično izvela numeru "Što te nema" Jadranke Stojaković.  

KAKVA BOMBA! Seksi Andrijana se na sceni pojavila skoro gola, Kalinić se načisto POGUBIO! (VIDEO)

Dok je Melika pevala, Dara se rasplakala, i dugo nije mogla da se smiri.

- Jeste, rasplakala sam se. Iskrena da budem, pomislila sam na moju majku koja više nije živa i jednostavno sam se rasplakala. Ova devojka toliko lepo peva i toliko lepo izgleda. Ja sam rekla da nikad sebi ne bih dozvolila da zaplačem u šou-programu, kao što su Zorica i Dragana. Ja sam prosto mislila da je to nemoguće, jer mogu da se kontrolišem, ali evo Melika je uspela da me rasplače  - izjavila je Dara, a na nju se nadovezao Kemiš koji je rekao da je i on plakao dok je sluša Meliku.

Pogledajte nastup Melike Moranjkić:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bushido

    18. jun 2017 | 14:37

    Od kad sam je prvi put vidio u ovom takmičenju, jedva sam čekao sledeći njen nastup. Em što pjeva nestvarno, ima i manire, stil, vidi se lijepo kućno vaspitanje, smjerna je, uvijek pristojno obučena... tako bi trebao da izgleda estradni umjetnik; za mene je ona vec pobjednik. Odavno nisam cuo ovakav vokal

  • Maric zoran

    18. jun 2017 | 12:33

    Svaka cast!

  • Delije Čikago

    18. jun 2017 | 13:16

    Nestvarno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA