Nikolija: Neću da pevam svaki dan, nisam ja takva pevačica (VIDEO)

Po povratku sa odmora Nikolija kaže da već sprema novu pesmu, iako je poslednju izdala pre svega

  • 16
Nikolija Jovanović Printskrin: Telegraf

Nikolija Jovanović i Relja Popović nekoliko nedelja proveli su u Grčkoj, a iako su mnogi mislili da su odmarali bez ćerke, Nikolija nam je rekla da je malena Rea ipak bila sa njima.

ĆERKA VESNE ZMIJANAC PRVI PUT NA FILMU: Nikolija Jovanović rame uz rame sa čuvenim srpskim glumcima! (FOTO)

OPASNO PROVOCIRA: Nikolija objavila VRELE fotke sa brodića, a na jednoj je BEZOBRAZNO seksi! (FOTO)

Međutim, kad god je potrebno Reu pričuva baka Vesna Zmijanac, a Nikolija kaže da to niko ne treba da zameri, jer je potpuno normalno da tako bude.

- Bake uvek imaju više vremena nego mame, što je i logično. Pogotovo mladi roditelji, moramo da jurimo karijeru. Kada postanete baka, privilegija je da svoje vreme posvetite unuci - kaže Nikolija.

Foto: Telegraf

Pevačica je 21. jula izdala pesmu "Loš momak" i spot za istu, ali kaže da ne tempira period godine kada će izbaciti pesmu:

- Ja ne spremam pesme sezonski i ne radim to tendenciozno. Ne volim da radims ezonske stvari. Verujem u dobre stvari, dobre pesme, i volim da budu što trajnije. Istina je, spremam, počinjem da radim. Izletelo je, a kad izleti nešto dobro, ja grabim (smeh).

GODINAMA JU JE KRILA: Ovako izgleda Nikolijina mlađa sestra! (FOTO)

Kako je istakla, po još nečemu razlikuje se od ostalih koleginica.

- Nisam ja nikad bila ta pevačica koja je volela da radi svaki dan. Meni prvi put kad su zakazali nastup četiri dana zaredom, rekla sam sad i nikad više. Pored toga što sam vredna veliki sam i hedonista, i nisam baš neki radnik-radnik - sa osmehom je iskreno rekla Jovanovićeva.

Poslušajte i kompletan intervju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA