≫ 

SMRT KOJA JE PROMENILA VELIKOG GAGU: Posle nje, Dragan Nikolić više nikada nije slavio svoj rođendan

Odlazak jednog čoveka na Dragana je uticao toliko da je zauvek stavio tačku na proslavu svog rođendana

  • 8

Da nas nije napustio 11. marta 2016. godine, Dragan Nikolić 20. avgusta napunio bi 74 godine. Međutim, slavni Gaga godinama nije ni slavio svoje rođendane, pa bi i taj verovatno proslavljali mnogi, za njega, ali osim njega.

Naime, smrt jednog čoveka uticala je na to da Gaga zauvek prestane da slavi svoje rođendane. Radi se o njegovom bratu Miroslavu, koji je preminuo baš 20. avgusta. Gubitak brata zauvek je promenio slavnog glumca, koji se nakon njegove smrti povukao u sebe, a jedva se izvukao iz depresije koja ga je dugo pratila.

Printskrin: Google Street View, Medija centar Beograd

-Uglavnom smo živeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, sami smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Video bih gde on greši, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje - pričao je Gaga o bratu.

Inače, pored Miroslavljeve, na Gagin život mnogo su uticale još dve smrti - odlazak majke Jelene, ali i slavnog Bore Todorovića sa kojim je 40 godina bio nerazdvojan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssssremac

    22. avgust 2017 | 11:52

    Ponekada se pitam zasto dobri ljudi Umiru ?. Gage se secam od 1958 god. Bilismo takoreci deca., onje bijo Beogradsko dete , a ja seljance iz Srema. Mnogosam opet ja Ucio od njega.uvekje bio spreman na pomoc, ipruzao nama iz unutrasnjosti vrlo lepe savete drugarski odnos.iako je za to imao malo vremena . Generacijo. sada spavajmi mirno i spokojno nikadate necu zaboraviti TEBE i BOZIDARAC.

  • VLADO CG

    22. avgust 2017 | 11:20

    Legendo

  • Ivan

    22. avgust 2017 | 12:38

    Najveca legendo u svakom smislu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA