On je neprijatan i nema fore: Karleuša isprozivala Kebu, a kada je čula da snima novu pesmu BAŠ je bila žestoka! (VIDEO)

- On nije ono kao ja, "mala od skandala", nego je samo neprijatan - rekla je između ostalog Jelena Karleuša o Draganu Kojiću Kebi

  • 7

Tokom intervjua koji je Jelena Karleuša dala pred nedavni spektakl koji je napravila u Beogradu, povela se priča i o Draganu Kojiću Kebi, koji je poslednjih dana bio na meti medija zbog privođenja u Bezbedonosno-informativnu agenciju (BIA).

Nastavljeno snimanje "Zvezda Granda"! Karleuša i Marija na brutalan način prokomentarisale skandal oko neemitovanja emisija, pomenule pare i prelazak na "Pink"! (FOTO) (VIDEO)

Jelena kao i uvek nije imala dlake na jeziku, a još ako tome dodamo i da je bila sjajno raspoložena...

- Kako je neprijatan Keba, on svaki put napravi neku scenu... Ali nije ono kao ja, "mala od skandala", nego je samo neprijatan. Nema fore - rekla je JK.

Foto: ATA images

Nakon što smo joj objasnili da je Keba privođen, Jelena je u svom fazonu prokomentarisala:

- Eto, čovek koji čak i bude priveden bez ikakvog masnog razloga, umesto da je dao neki konkretan razlog da ga privedu. (smeh)

Foto: Telegraf

A kada smo rekli da se prvo pričalo da je zbog pesme, dodala je sledeće:

- Koje pesme? Ja se ne sećam da je Keba u poslednjih petnaest godina nešto snimao.

Printskrin: Telegraf

Pogledajte kompletan intervju sa Jelenom Karleušom, a deo o Kebi možete poslušati od 8. minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xXx

    11. oktobar 2017 | 12:32

    Mogli bi snimiti film o Karleusi bio bi jako interesantan

  • Sara

    11. oktobar 2017 | 13:32

    Kraljica!

  • Marijana

    11. oktobar 2017 | 18:45

    Zanimljivo, kada neko ničim izazvan, počne da vređa ljude koji su pri tome iz iste branše, neki ga zovu KRALJICOM!Kada neko omalovažava nekoga ko ima daleko više hitova, pesama koje se pamte, kakav god da je, neki tu osobu zovu KRALJICOM!Šta reći, danas ste,, kraljica" ako vređate, pljujete, sebe uzdižete, uvlačite se nekima a neke ogovarate, tužna istina ovog vremena!I da, film bi zaista bio zanimljiv, samo ne znam da li bi to bila komedija sa elementima tragedije ili obrnuto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA