≫ 

Izašla je na scenu ODUZETA od treme, pantalone su joj se tresle, a kad je Karleuša počela da je komentariše Saška je ZANEMELA! (VIDEO)

Mlada Beograđanka napravila je pometnju u "Zvezdama Granda", a od Jelene su pljuštali samo komplimenti

  • 3
Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Aleksandra Saška Hajder izazvala je veliku polemiku među članovima žirija, jer su se lomila koplja oko toga da li peva dovoljno dobro da bi prošla u naredni krug.

Karleuša posle susreta sa Cecom: Evo šta se stvarno desilo i da li sam ja ta koja je vikala u sudnici! (FOTO) (VIDEO)

EKSKLUZIVNO IZ SUDNICE: Ceca i Karleuša se konačno srele, evo šta su prvo uradile i rekle jedna drugoj! (FOTO)

Međutim, ono što niko od njih nije osporio jeste Saškin fizički izgled, za kojim je naročito "odlepila" Jelena Karleuša.

Ali, pre komplimenata, Sašku je tajanstveni član žirija žestoko "napao" zbog pevanja!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Sa ovakvom pesmom ne može da se dođe do rezultata za "da", zato što ova pesma zahteva performans. Dakle, Jelena Karleuša ovde tako igra, takav ima stajling da je to brutalno. I onda, kompletan utisak na tome se stiče. Zašto su Jelenini koncerti posećeni? Baš zbog toga. A, ako samo treba da se peva, da slušam to...ne. Za mene je ne! - rekao je tajanstveni član žirija Indira Radić, koja nije glasala za Sašku.

Međutim, onda je na red za komentarisanje došla Jelena Karleuša, a Saška je u tom trenutku pretrnula od treme, očigledno u strahu šta će joj Jelena reći!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Slažem se donekle zato što druga pesma nije takmičarska, ona je više fora. Ja nju pevam kada stvarno treba da kidam, da igram. Ona jeste igračka, ali ona ima jedan momenat, jako težak. Izuzetno je brza i teško ju je izvesti u toj brzini. Tako da, što se toga tiče, pogotovo refrena, bio je odličan. Izgledaš boli glava! Top! Prelepa si! - rekla je Jelena i opustila Sašku.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Prvu pesmu si, osim što si se tresla kao list na vetru. Tebi su se te pantalonice ovako tresle! Uz takvu tremu i parališući strah, odlično si otpevala prvu pesmu. Za drugu pesmu, moraš da nam daš i scenski pokret. Ali, za prvi krug, za nekoga ko tako izgleda i ima takve predispozicije, ti si brutalna! - rekla joj je Jelena.

Saškin nastup pogledajte na snimku ispod od 19:30 minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    26. novembar 2017 | 18:01

    Kome ova nesto da kaze pa ova deca sva bolje pevaju od nje ?!!!

  • Mlj1228

    26. novembar 2017 | 17:13

    U svakom slucaju , Karleusa je uvek bila , i ostala , provokator i kontradiktorna. Ako je za celu populaciju crna boja crna , za nju , gledajuci cime razmislja , je bela . Najgore je to , sto ima njenih «partizana i partizanki » koji se ponasaju kao ona. Imati takvu osobu za idola ... ? ...

  • Kordic Zeljka

    27. novembar 2017 | 10:50

    Jeleni treba dati emisiju toliko je svoja i retka na ovim prostorima kao pevavica onako ali kao lik interesantantna nepredvidiva bogat recnik za shou super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA