≫ 

Aleksandra Subotić napustila "Parove", produkcija se oglasila žestokim saopštenjem i zapretila tužbom!

- Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić hitno dođe u njihove prostorije - navodi se u saopštenju Hepi televizije

  • 17

Učesnica "Parovi" Aleksandra Subotić napustila je rijaliti pod izgovorom da mora da se javi socijalnoj službi koja je poziva na razgovor u vezi sa detetom, međutim kako navodi produkcija Hepi televizije ona se nije pojavila na razgovoru, a ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i stric Srba Subotić, koji su pretili zaposlenima "Hepi" televizije.

Žene su sebe zeznule kada su tako odlučile! Zbog jedne izjave Slobode Mićalović gore društvene mreže

Saopštenje Hepi televizije prenosimo u celosti:

"Socijalna radnica u Centru u Grockoj pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice "Parova" kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad. Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije.

- Rijaliti nije zatvor, ovde može da uđe onaj, sa kim produkcija potpiše ugovor, ali i da izađe po pravilima ugovora, odnosno, izbace ga gledaci, ili svojevoljno - rekla je Anđela Lakićević u emisiji "Vanredni sastanak" u "Parovima".

- Pravne stvari rešavaju se na sudu, a mi se bavimo programom, koji je i prošle noći učinio da Hepi televizija bude najgledanija nacionalna teelvizija u Srbiji.

Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu "Parova", a za jednostrano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu."

Aleksandrin verenik David Dragojević na svom Instagram profilu najavio je da će se Aleksandra u 18 časova uključiti uživo na ovoj društvenoj mreži, a objavio je i zajedničku fotografiju.

Foto: Instagram

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pariz.

    4. decembar 2017 | 22:26

    Aleksandra qve najbolje vise negledam Hepi sad sam presla na zadrugu umas veliku podrsku iz pariza bezobzira sta si odlucila mnogi su uz tebe.

  • kikica

    5. decembar 2017 | 00:17

    Danas smo culi takve napade na nju . Mamu od Davida . Bilo mi zao zene . Sta ce posvadjale se zene . Samo Lepa Aleksandra ima dostojanstva i stav i kako bilo vaspitana je . Bice ona dobra majka i neka se ostvari sa deckom da postanu roditelji . A druga strana neka se smiri i ne blati njih Mi gledaoci vidimo to O kome postenju i karakteru Govori . Svi znamo sta je radila . Sada barem da cuti . Preporuka za Hepi vratite je . Opasce Vam gledanost . Danas sam zbog Dalile promenila kanal .

  • Realna

    4. decembar 2017 | 18:40

    Pokondirena tikva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA