≫ 

Za njom su otkidali, imala je opasne hitove, povukla se, rodila sina, muž je tukao, a sad se vratila i GRMI kako izgleda! (FOTO)

Kada se pojavila na estradnoj sceni govorili su joj da će biti ozbiljna zvezda. Zbog privatnog života je napravila pauzu, a sada je opet tu i izgleda opasno dobro

  • 8

Od 1997. godine ona važi za najvatreniju pevačicu na domaćoj sceni, koja se iz privatnih razloga i problema koje je imala na nekoliko godina skoro pa potpuno povukla sa estradne scene.

S obzirom na zgodno telo kojim je mogla da se pohvali i vatreni ples koji je izvodila svaki put kada izađe na binu, ova domaća pevačica bacala je u trans muškarce, a žene su joj zavidile na energiji koju poseduje.

Hitovi poput "Telo uz telo", "Ostrvo tuge", "Korak do nervnog sloma", "Lepe žene", samo su neki sa liste njenih pesama koje se i danas pevaju u svakoj kafani.

Ako već niste pogodili, radi se o Selmi Bajrami, koja je konačno češće počela da nastupa i u Beogradu.

Foto: ATA Images

Upravo tu ju je zatekla naša ekipa, vidno nasmejanu, raspoloženu, i što je najvažnije u punoj kafani. Selma je više od dva sata pevala svoje najveće hitove, a sva u crnom pohvalila se i linijom koju je i te kako uspela da održi.

Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Inače, problemi zbog kojih se Selma povukla na neko vreme mahom se tiču njenog bivšeg supruga od kog je uspela da razvede 18. maja 2016. godine.

Selma i Mujo Mušić razveli su se u Beču, posle bitke koja je trajala pune dve godine. Kako je sama pričala u nekoliko navrata, sa Mujom je prošla kroz pravi pakao, a tvrdila je da ju je on tukao, maltretirao i ucenjivao za ogromnu svotu novca.

Foto: ATA Images

- Trenutno prolazim kroz životni pakao jer je moj sin Daris poslednjih šest dana kod svog oca, koji ne želi da mi pošalje ni fotografiju mog mezimca kako bih ga videla pre operacije. Prema dogovoru, Daris je za vreme praznika trebalo da bude kod njega, a ja sam mu slala poruke kako bi mi poslao fotografije, što on nije želeo da učini. Poslednjih godina imam velike probleme sa njim zbog toga što ne poštuje nijedan dogovor. Trebalo bi da se u februaru konačno razvedemo i da mi više ne pravi probleme - ispričala je pevačica početkom 2016. godine, a pred hiruršku intervenciju koju je imala, tačnije operaciju endrometrioze.

Foto: ATA Images

Danas su ti problemi iza nje, što se vidi i po njenom osmehu za koji je najzaslužniji sin Daris, kao i povratak na scenu i na nastupe.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peki

    9. decembar 2017 | 15:41

    Lici na strasilo

  • Н. С

    9. decembar 2017 | 18:11

    Јесте певачица, али га претера. Све има своје време, а њено је прошло за такав изглед.

  • Dudule

    9. decembar 2017 | 15:22

    Uhh ko siroce napolitanku ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA