≫ 

Ona je jedna od najzaposlenijih zvezda Granda, a da li je prepoznajete bez trunke šminke? (FOTO)

Mlada pevačica previše radi, pa ne čudi što se sa tezgi vraća vidno zadovoljna punim novčanikom, ali i očigledno premorena

  • 15

Kako je Marija Šerifović rekla tokom sezone u kojoj se Aleksandra Mladenović takmičila u "Zvezdama Granda", ona je sigurno jedan od najboljih ženskih vokala za narodnu muziku.

Aleksandra se potrudila da vetar u leđa koji joj je Marija dala i opravda, pa je sve od sebe dala da se progura i zauzme svoje mesto na estradi, u čemu je može se reći i uspela.

Iako ne može da se meri sa Aleksandrom Prijović koja je zasigurno dospela u sam vrh kada su izvođači mlade generacije u pitanju, Mladenovićeva je jedna od najzaposlenijih pevačica takođe mlađe generacije.

Dokaz je i to što je naša ekipa iz vikenda u vikend sreće na aerodromu Nikola Tesla po povratku sa napornih tezgi. No, iako je Aleksandra uvek nasmejana, očigledno zadovoljna šuškama koje je zaradila na nastupima i privatnim veseljima, više je nego očigledno da prečesti nastupi i te kako utiču na njen izgled.

I dok šminka pokrije sve što treba da pokrije, a Aleksandra sa njom izgleda odlično...

Foto: Telegraf

...po povratku sa tezgi, bez trunke šminke, razlika je prilično velika.

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Šta vi kažete?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA