Igrao je u "Montevideu", "Senkama", "Vojnoj akademiji", a malo ko zna da je SIN proslavljenog srpskog glumca! (FOTO)

Godinama je na malim ekranima, a trenutno igra u domaćoj seriji "Istine i laži"

  • 4

Iako ga je publika najviše upoznala u ulozi drčnog fudbalera Momčila Đokića Gusara u čuvenom filmskom serijalu "Montevideo", Bojan Krivokapić zapažen je i u seriji "Istine i laži", ali malo je poznato da je sin proslavljenog srpskog glumca Miodraga Krivokapića, poznatog po nadimku Brik.

On je najplaćeniji glumac na svetu, a kada je u 47. godini pokazao trbušnjake, žene su zanemele! (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Bojan je krenuo očevim stopama. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a važi za jednog od najmuževnijih mladih glumaca. Glumio je u filmovima "Montevideo, Bog te video" i "Montevideo, vidimo se", zatim u hit serijama "Senke nad Balkanom" i "Vojna akademija", kao i u "Urgentnom centru", te mnogim drugim domaćim projektima.

Printskrin: Youtube/ Beograde dobro vece

U septembru 2016. godine venčao se sa svojom izabranicom Taisom nakon godinu dana zajedničkog života, posle čega je priznao da je čak i zaplakao na sopstvenom venčanju.

Uskoro će napuniti 32 godine, a publika trenutno ima priliku da ga gleda u još jednom domaćem projektu, seriji "Istine i laži" na TV Prva.

Printskrin: Youtube/ Za Beograd

O glumačkoj karijeri često razgovara sa ocem Miodragom, koji ga savetuje i po pitanju braka.

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - izjavio je Bojan ranije za magazin "Gloria".

Inače, Miodrag Krivokapić (na fotografiji ispod) i njegova supruga Svetlana osim Bojana imaju još jednog sina - Damjana.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA