Teodorin privatni seksi snimak se pojavio u Parovima, cela vila na nogama! (FOTO)

Snimak je sve digao na noge, a Teodora je ostala prisebna

  • 2

U "Parovima" je večeras objavljen eksplicitni snimak Teodore i Alvina iz kreveta, koji je celu vilu digao na noge!

Ovakav nokaut još nije viđen u Parovima: Požgaj provocirao Mladena, Vuletić ga iz zaleta pesnicom udario u glavu! (VIDEO)

Njih dvoje na snimku leže u krevetu potpuno goli, a to je ono što je pokrenulo priče u rijalitiju. Teodora je ostala prisebna iako su mnogi mislili da će pući od muke, a rekla je kako ništa nije radila već samo gledala u telefon.

- Znam za ovaj video, najnormalnije sedimo, ja sam gledala u telefon. Ja nisam tu naga, u majici sam. Mi nikada nismo bili zajedno, ja sam rekla da smo se družili i to je to. Ne bavim se time da plasiram snimke, ovo nije bilo u mom telefonu - rekla je Teodora.

Foto: TV Happy

- Teodora je moja drugarica i sada se provlače neki snimci koji su već prošlost, ja sigurno nisam delio snimak. To jesam ja snimao, ali to je bilo na storiju kod mene na Instagramu, ja to nikada ne bih uradio. Neću da ispadne da sam ja sada ovde doneo telefon i da ima šta da se priča.

Foto: TV Happy

Navodno su se oboje malo pogubili iako su sve vreme negirali da su imali više od prijateljstva, a šta će biti posle ovoga ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    18. januar 2018 | 23:59

    A ja mucenik mislio da je nevina !!!

  • JC

    18. januar 2018 | 23:57

    Konačno da se nešto i u "parovima" dešava...Od nokauta ni traga ni glasa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA