≫ 

Igrala je sekretaricu Zoricu u "Porodičnom blagu", povukla se iz glume, a malo ko zna da je ona sestra Ivice Dačića! (FOTO)

Osim u "Porodičnom blagu" glumila je i u serijama "Stižu dolari", "Jelena" i "Miris kiše na Balkanu"

  • 9
Emica Dačić Printskrin: Youtube/Niski Youtuberi/RTS

Na malim ekranima i dalje se emituje naša čuvena serija "Porodično blago", a da li ste znali da u ovom ostvarenju igra ni manje ni više nego rođena sestra Ivice Dačića? Ona se zove Emica Dačić i igrala je lik sekretarice Zorice, koja je zaposlena u kancelariji sudije Ljubomira Starčevića Risa, kojeg glumi Branimir Lečić.

Pogledajte scenu iz "Porodičnog blaga" gde se pojavljuje Emica Dačić:

Osim u "Porodičnom blagu", rođenu sestru Ivice Dačića mogli smo da gledamo i u serijama "Stižu dolari" (glumila je Gordanu Petrović), "Jelena" (glumila je zubarku) i "Miris kiše na Balkanu" (glumila je Spaseniju).

Uloga Spasenije je bila ujedno njena poslednja, a od 2011. godine radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova, piše "Blic". Emica je i te kako obrazovana žena, Pedagogiju u Prištini i Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu.

Foto: Instagram/emicadacic

U jednom intervjuu Ivica Dačić prisetio se svog odrastanja i pomenuo svoju sestru Emicu.

- Odrastao sam skromno i sa 15 godina se odvojio od kuće. Kako bi odškolovali mene i sestru Emicu, moji roditelji Desko i Jela sakupljali su pečurke i šipurak. Zato sam se mnogo obradovao kad smo dobili telefon, mogao sam da se čujem s njima... - rekao je Dačić, a u jednom trenutku pohvalio se glumačkom karijerom svoje sestre Emice.

Foto: Vladimir Milovanović

- Evo, moja sestra Emica je završila pedagogiju i glumu, pojavila se u nekoliko serija i predstava - i to je to. Svi su je gledali kao sestru Ivice Dačića - rekao je svojevremeno Dačić.

Pogledajte još fotografije Emice Dačić.

Foto: Instagram/emicadacic
Foto: Instagram/emicadacic
Foto: Instagram/emicadacic

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dia

    23. januar 2018 | 21:29

    Kako god, Lepi ljudi, lepa glumica, uspešna, neko i nešto su. Uspeli u životu, radom i netreba zavideti već nauk izvući....

  • Kriticar

    23. januar 2018 | 17:52

    Mi smo brojcano mali naro , skoro da se svi poznajemo. Dakle? Dacici nisu imali siromasno skolovanje. Tata im je radijo u policiji, i nije imo potrebe da bere sipurke . O skolovanju i da nekomentarisemo.

  • Lols

    23. januar 2018 | 15:56

    Pa zanimljiva informacija,i bogami bolje sad izgleda nego u seriji ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA