Jelena Karleuša, "Ministarke" i Aco Pejović zatvaraju Music Week festival

Ono po čemu se Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik

  • 1

Treću godinu zaredom, festival Music Week okupiće najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.

Ono po čemu se Music Week festival izdvaja je svakako najatraktivnija lokacija tokom zimske sezone, a to je nedvosmisleno Kopaonik. Spoj najpopularnije muzike i prave zimske idile svojstvene ovoj turističkoj destinaciji se nikako ne sme propustiti. Na krovu Srbije, u organizaciji Sky musica, za dobar provod zadužena su najveća imena domaće muzike Željko Samardžić koji će nastupiti 8. marta, Saša Matić 9. marta i Gibonni 10. marta.

Foto: Z. K. Munja

Sada je došlo i vreme da čitaocima i posetiocima Music weeka otkrijemo i veliko muzičko iznenađenje, koje je pripremljeno za 16. i 17. mart, a koji su organizatori dosad čuvali u tajnosti. Za petak, 16. mart, u hotelu "Grand" na Kopaoniku veliki spektakl sprema Jelena Karleuša.

Foto: ATA images

Ni sledećeg dana neće biti ništa manje zanimljivije. U subotu, 17. marta, nastupaju "Ministarke", a kao kruna večeri biće koncert Aca Pejovića. Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand.

Foto: ATA Images

Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor sportske dvorane hotela "Grand", za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music weeka ono što se pamti i prepričava.

Foto: Telegraf

Mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje biće gosti ovog prestižnog festivala kao i prethodne godine. Music Week, kao specifičan koncept turizma i zabave, namenjen je svim ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA