Čekam da mi se izvini što mi je udario ćerku: Džej rekao da ne razgovara sa Adilom, pa priznao šta zaista misli o zetu

- Juriti ga da pričamo neću, i to nisu kompleksi već kućno vaspitanje. Možeš da čitaš koliko god hoćeš knjiga, ali toga nema tamo - poručio je Džej

  • 2

Pevač Džej Ramadanovski kaže da i dalje ne razgovara sa Adilom, koji je u decembru 2013. pretukao njegovu ćerku Anu, ali dodaje da ipak poštuje zeta. 

Najluđi snimci do sada: Trojka nikad srećnija zajedno, Kija naručila pesmu za Slobu, pa pevala i igrala sa Lunom! (VIDEO)

Džej obožava unuka Adrijana, Adilovog i Aninog sina, i okriva da je on centar njegovog sveta.

- Juče smo se videli. Ona i Adil su sa detetom bili na Kubi, super su se proveli. Samo da se ne svađaju i da se vole. Hvala bogu, nema nikakvih problema više među njima. Lepo se ophodi prema mojoj Ani sada - izjavio je Džej i napomenuo da i dalje ne komunicira sa zetom.

Foto: ATA images

- Ne pričamo, ali ga podržavam i poštujem. Zadovoljan sam kako peva i izdržava porodicu. Čujem od ćerki da i on mene poštuje. Zašto ne razgovaramo pitajte njega. Stariji sam, imam kućno vaspitanje, bez obzira na to što sam osam godina bio u domu. Ako neko treba da popusti, moje mišljenje je da je to on, jer je mlađi. Svaki razuman čovek zna pravilo da ako pogrešiš, moraš da dođeš i kažeš: "Izvini, ja sam pogrešio". Kao što svi znamo da je pogrešio. Desilo se i ne ponovilo se. Uvek ću njega da pohvalim i dan-danas mi ne dolazi u glavu kako se sve to desilo - ispričao je Ramadanovski i dodao šta bi Adil trebalo da uradi da bi se njih dvojica pomirili.

Foto: ATA Images

- Pa valjda je logično da dođe i kaže: "Čekaj, Džej desilo se to, pogrešio sam". Mislim da je normalno da mi se izvini što mi je udario ćerku. Kao što bih ja uradio da sam bio u toj situaciji. Juriti ga da pričamo neću, i to nisu kompleksi već kućno vaspitanje. Možeš da čitaš koliko god hoćeš knjiga, ali toga nema tamo - zaključio je Džej.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    2. februar 2018 | 11:47

    On ima kućno vaspitanje?!

  • игњет

    3. februar 2018 | 14:25

    Нека се сети кад је он туђе ћерке тукао некад. Све се враћа: кад тад!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA