≫ 

SVE ZNAM! Sloba progovorio o Kijinoj i Filipovoj akciji u hotelu, ona POBESNELA! (VIDEO)

Radanović se zbunio na pitanje da li zna više od ostalih ukućana o tome šta se dešavalo izmeđi Kristine i Filipa u toaletu hotela Zadruge

  • 21

Da između Kije Kockar i Slobe Radanovića i dalje postoje stvari koje ne žele da izgovore, te mišljenja koja ne žele da iznose, dokazalo se i prethodne noći!

Naime, Sloba je u Igri istine upitan da objansi šta je mislio kada je Kiji tokom jedne prepirke rekao: "Nemoj ti meni, ja znam istinu!" Kada ga je Kija pitala na šta je mislio Sloba joj je odgovorio: "Znam ja sve u ovoj kući". Baš to, šta je zapravo hteo da kaže i šta je to što on zna, trebalo je da objasni u Igri istine.

Od sada ti zabranjujem da je braniš! Luna ucenila Slobu nakon što je čula šta je Kija pričala o njoj, pa rekla da su njih dve ZAVRŠILE! (VIDEO)

Tačnije, Sloba je trebalo da odgovori na pitanje: "Da li Kija više ne ide za njim, da li ga izbegava, zato što ona zna da on sada zna istinu o onome šta se desilo u hotelu?"

- Prekinuli smo komunikaciju da se slučajno ne bi mislilo kako ja njega volim! To je bilo to veče, zato neću da imam nikakvu komunikaciju sa njim. Ja sam ga pitala odmah to veče i on je rekao: "Znam ja sve u Zadruzi!" I iskulirao me je - rekla je Kija.

- Mislim da je sigurna da ja znam sve - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta ti znaš?! I zašto ja nisam išla i trčala za tobom, ne razumem? - pitala ga je Kija.

- Ja sam htela da prekinem kontakt upravo zato što su me prozvali novinari. Mi smo se pokačili i ja sam ga pitala, i on je rekao: "E, znam ja sve u ovoj kući!" Evo pitam ga ja, neka kaže. Šta ti znaš?! - pobesnela je Kija.

- Sve - rekao je.

- Kako možeš da znaš sve?! - nastavila je.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zato što, ono... - zbunio se Sloba.

- Šta?! Ti imaš osećaj! Imaš osećaj jer me poznaješ, imaš osećaj jer si video na mojoj faci... Tako reci, a ne, kao, ti znaš! - rekla je.

- Moje mišljenje je da ja znam! - odbrusio joj je.

- Ti možeš da imaš osećaj, ne možeš tako da kažeš, kao da sam ti ja rekla nešto! - odgovorila je.

- Nisi mi ti rekla - rekao je Sloba.

- Pa tako reci. Izjasni se, kako ti to znaš? - odgovorila je i postavila novo pitanje.

- Zato što nisam glupav, brate. Kao što niko ovde nije glupav! Neka se protumači kao da mislim, ali moje mišljenje je da znam. Poznajem ljudsku psihu, krećem od sebe, zato što poznajem i tebe, i ono... Tako da, mogu da kažem da znam - rekao je Sloba.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    10. februar 2018 | 16:05

    Pa zar sama nije rekla da je Slobodan najbolje poznaje.Tako da sada mora da veruje njegovom mišljenju.A svi znamo kako se ves prao.

  • amrica

    10. februar 2018 | 16:05

    E moj Sloba, ništa ti ne znaš. Nije ni čudo što su te majka i kćerka odabrale, isti si Gagi.

  • Mile

    10. februar 2018 | 20:38

    Kako ovaj momak brka pojmove. Jedno je misliti (i logično je da si u sopstveno mišljenje ubeđen) , a sasvim drugo znati nešto pouzdano. Ja mislim, dakle ja znam. Au, kakva greška u dedukciji. Tačno su on i Luna jedno za drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA