Biću kuma na devojačkoj večeri kod Prije: Aco Pejović otkrio kakvu žurku očekuje pre svadbe Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića (VIDEO)

Pejović kroz smeh objašnjava gde će se bolje provesti, kod Prije ili kod Filipa

  • 0

Pevač Aco Pejović nastupio je u subotu uveče u hotelu "Grand" na Kopaoniku, u okviru Music Week festivala, a odlično raspoloženi Aco je za Telegraf ispričao gde će pre otići, kod Aleksandre Prijović na devojačko veče ili kod Filipa Živojinovića na momačko veče.

Menadžer "Ministarki" otkrio pravu istinu o Editinom napuštanju grupe! (FOTO)

Pejović se nedavno pohvalio novim skupim automobilom, pa nas je zanimalo da li je sa njim došao na Kopaonik.

Foto: Marko Jovanović

- Pa nisam došao sa njim, zato što je planina, a to je auto koji je jako nizak, tako da ne bih mogao sa njim da se dovučem do Kopaonika. Ali sada kad bude bolje vreme i kad ogreje sunce, onda ćemo da ga isteramo i da ga vozimo - kaže Aco.

Foto: Marko Jovanović

Saša Popović je nedavno uveo i kodeks oblačenja i ponašanja u Grandovim emisijama. Nedavno si imao naočare u emisiji, kako ti je Sale to dopustio?

- Pa, nema Sale šta meni da dopusti, to je moja lična stvar šta ću ja da radim i kako ću da se obučem. Nisam znao za to da je uveo, ali Sale je moj prijatelj, Sale zna da od mene ne može da očekuje džempere i ostalo. A to što sam nosio naočare, inače ne volim da nosim naočare u emisijama, ali sam imao dugu noć i nisam spavao, pa sam otekao, malo mi je bilo bez veze da se pojavim takav. Eto to je jedini razlog - bio je iskren pevač.

Foto: Marko Jovanović

Budući da si Aleksandri Prijović kum na venčanju, pa gde ćeš pre otići kod Aleksandre na devojačko ili kod Filipa na momačko?

- Pa ja ću izabrati oba (smeh) Obe večeri... E sad, kod Prijovićke ću verovatno biti kuma, a kod Filipa kum. Kad budu pravili videćemo, naravno otići ću i kod jednih i kod drugih - poručio je Aco.

Foto: Marko Jovanović

A po tvojoj proceni, gde će ti biti lepše, kod Aleksandre ili Filipa?

- Pa, biće dobro i kod jednog i kod drugog - zaključio je Pejović.

(M. Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA