≫ 

Sestra se odrekla Dejana: To što imamo istu krv ne znači ništa, on za mene više ne postoji!

- Donekle sam i bila spremna da mu oprostim sve, ali posle poziva inspekciji da dođe u giros, od kog je i on živeo, jeste dno dna - kaže Suzana

  • 15
Dejan Dragojević i Dalila, Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Nakon majke Biljane, brata Davida, Dejana Dragojevića odrekla se i sestra Suzana!

Ako je suditi po njenim rečima ona za brata više neće da čuje, a kako kaže, smatra da su oni kao porodica zbog takvog ponašanja sve izgubili.

- Donekle sam i bila spremna da mu oprostim sve, ali posle poziva inspekciji da dođe u giros, od kog je i on živeo, jeste dno dna. To mu nikad neću oprostiti, za mene Dejan više ne postoji. To što imamo istu krv ne znači ništa ako je neko pokvaren. Sve ima svoje granice, pa tako i moja tolerancija. Pre rijalitija bili smo normalna porodica. I da kažem, ne postoji lako zarađen novac, svi misle da uđu i zarade laku lovu u rijalitiju, a niko ne pita koliko mogu da izgube. Mi smo sve izgubili - napisala je Suzana.

Suzana kaže da više neće da čuje za brata Dejana, Foto: Facebook/gdjica.dragojevic

Podsetimo, braća Dragojević posvađali su se u maju prošle godine u "Parovima", kada je emitovan snimak na kojem se čuje kako Dejan i njegova sadašnja supruga Dalila ogovaraju Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića.

Tada je bivši fudbaler, David, bratu Dejanu poručio da je mrtav za njega. Dejan od tada ne komunicira sa majkom Biljanom, sada ni sa sestrom, a jedino sa kim od bliže rodbine jeste u konaktu je otac.

VIDEO: Zavirite u stan Dalile i Dejana

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa91

    3. april 2018 | 12:23

    To je poenta rijalitija, rasturiti porodicu koja je stub drustvenog sistema, kad se porodica raspadne sve propada.

  • Ilona

    4. april 2018 | 09:01

    Draga sestrice, ne zaboravi jednu činjenicu, da se krvne veze ne raskidju rečima. Samim tim ne izleći nepotrebno i prerano.To što se Dekiju desila velika ljubav kao i Dalili, a nije po vašim aršinima, to je druga priča. Niko nema prvo da se meša u njegov izbor.To je njegova konačna i jedina odluka, toje njegov život. Njegovov izbor, na vama je da ga samo podržite.....sve ostlao su šuplje priče...

  • Ja

    3. april 2018 | 15:07

    Najvažnije je da si se i ti slikala za novine!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA