≫ 

Anastasija Ražnatović otkrila na šta je sve bila spremna da bi dostigla savršen izgled (FOTO)

Na šta je sve bila spremna Anastasija da bi bila potpuno zadovoljna sobom?

  • 12

Anastasija Ražnatović je odavno dovela svoju liniju u red i sada dobija samo komplimente za svoj izgled.

Seksi, intrigantna, poželjna... njeno vitko telo sa istaknutim izazovnim oblinama mami požudne poglede suprotnog pola i velike armije njenih pratilaca, a ni devojke ne zaostaju u pažljivom posmatranju i čestom kopiranju njenog izgleda. Ali, da li je u pitanju samo genetika ili pak nešto drugo? Na šta je sve bila spremna Anastasija da bi bila potpuno zadovoljna sobom?

Naša ekipa je spazila da u jednom od beogradskih kafića poseže za tajanstvenom kesicom iz kutije, rastvara je u čaši vode i ispija pored redovnog pića, užurbano sklanjajući kutiju natrag u svoju tašnu... Šta ona to skriva? Pije nešto nedozvoljeno?

Znajući Anastasiju kao osobu koja izuzetno drži do zdravog načina života ipak nismo mogli da posumnjamo na tako nešto. U želji da što pre saznamo šta je u pitanju, zumirali smo kesicu koja je ostala na stolu i učinilo nam se da je u pitanju sredstvo za mršavljenje. Znači, ovoj lepotici je ipak potrebna dodatna asistencija u postizanju savršenog izgleda?

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Pošto nas je ova priča zaintrigirala, upitali smo neke od njenih prijatelja da li znaju šta je to što ona konzumira i koji je pravi razlog? Oni su nam u poverenju otkrili da jeste istina da se Anastasija malo više opustila i prepustila uživanjima u pređašnjem zimskom periodu, i da je možda nabacila 2 kilograma viška, ali da ona vodi računa o svom zdravlju i da sigurno ne konzumira ništa što nije dozvoljeno.

Otkrili su nam i da su glavni razlog Anastasijinog prolećnog sređivanja njeni tajni pregovori o čijim detaljima nije preterano pričala čak ni najbližim prijateljima, samo im je spomenula da je na pragu nečeg velikog, i dalje misterozno skrivenog od svih... Šta to očekuje našu Anastasiju? Veliki modni ugovor? Konačan proboj na muzičku scenu? Ili je ipak nova ljubav pokretač njenog trenutno odličnog raspoloženja i blistavog izgleda?

Foto: Promo

Na kraju smo uspeli da kontaktiramo i Anastasiju i upitali smo je o čemu se radi. Samo se zagonetno nasmešila i odovorila nam jednom rečenicom:

-  Da, tačno je da koristim Herbafast, a što se tiče ostalih pitanja, biće vam sve jasno za nekoliko dana...

Pa, da sačekamo i tu ekskluzivu!

VIDEO: Ceca, Anastasija i Veljko pevaju "Kad zamirišu jorgovani"

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mbappe

    4. maj 2018 | 11:28

    Ja jos nisam kupio drva, a vi?!

  • Mika

    4. maj 2018 | 17:35

    Ljudi nisam ljubomorna, ona meni moze biti cerka, ali meni ona deluje tako prazno i neharizmaticno.

  • plavi safir

    4. maj 2018 | 13:49

    Ne znam da li je njoj tako mladoj potrebno bilo šta? Meni u njenim godinama nije trebalo. A sto se genetike tiče, mama izgleda sada bolje nego kad je bila cvetak zanovetak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA