Od deteta je napravila... Saša Vidić opleo po Anabeli, otkrio ko mu je favorit u Zadruzi, a Kiju je posebno prokomentarisao! (VIDEO)

- Žao mi je male Lune koja sluša ženu koja iza sebe nema sjajne brakove i nema sjajnu karijeru - kaže Vidić bez dlake na jeziku

  • 33

Kreator Saša Vidić pomno prati najgledaniji rijaliti Zadruga pa je tako nedavno prokomentarisao satjlinge učesnika sa Zadrugovizije 3,  gde je Lunu Đogani proglasio promašajem nedelje, dok je Kristinu Kiju Kockar proglasio pogotkom nedelje. U razgovoru za Telegraf Vidić je otkrio sa kakvim se problemima susreo nakon iznošenja svojih komentara. 

Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice (VIDEO)

- Uglavnom sam imao pozitivne komentare, jer ja sem Instagrama ne koristim nijednu društvenu mrežu. Naravno, bilo je onih koji su mi pisali grozne stvari u inboks. Ali, generalno, ne toliko mnogo. To su, pretpostavljam, bili fanovi Slobe i Lune, mada mislim da je sve to bila Anabela - kaže Vidić.

Anabela Atijas, Foto: ATA images

Nismo mogli, a da ga ne pitamo zašto sumnja da je negativne komentare i poruke pisala majka Lune Đogani, Anabela Atijas.

- Pa zato što je Anabela od deteta napravila, na žalost, pa ne mogu da kažem nešto ružno... Žao mi je male Lune koja sluša ženu koja iza sebe nema sjajne brakove i nema sjajnu karijeru. Pusti mamu! Mama je mama, ti si ti - kaže Saša.

Miljana pitala Slobu da li je njegova ljubav sa Lunom lažna, a onda je Radanović progovorio (VIDEO)

S obzirom da pomno prati dešavanja u Beloj kući, Vidić nam je otkrio ko je zapravo njegov favorit, ali i sa kojom učesnicom Zadruge bi u budućnosti voleo da sarađuje.

kristina Kija Kockar, Foto: Marko Jovanović

- Znaš ko mi je favorit? Miljana. Ona mi je top, najviše volim da gledam kad ona drži vakelu za stolom, to mi je savršeno. To je mentalni odmor, ja se smejem tome. Ako bi se Kija ikada bavila nečim javnim, ne ništa privatno pošto ne radim po kućama, možda nju, ali ovo ostalo ne - rekao nam je kreator.

Saša Vidić, Foto: ATA Images

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    18. maj 2018 | 17:19

    Kija šta god da obuče,njoj to lepo stoji i ume da nosi.Preslatka,mila, draga,nasmejana,ljupka.Bravo Saša.Nadam se i osećam da će se dve NAJPOPULARNIJE žene regiona,CECA I KRISTINA d r u ž i t i..Kad bi Ceca 31.maja držala koncert na Ušću a Kija da joj bude gost,bio bi to spektakl decenije,rekord na Ušću.Kad bi u duetu otpevali, LAŽOV NOTORNI,po pregledima bi ostvarili apsolutni rekord na Jutjubu a prenos na TV najveću gledanost.Željko,Ceco!, iskoristite šansu.

  • Dada

    18. maj 2018 | 10:09

    Bravo Sasa. Sve si dobro sagledao.

  • Valentina

    18. maj 2018 | 11:21

    Bravo Sasa! Kao i uvek iskreno i u centar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA