≫ 

Na dan kada su imali veliko finale pitali smo Zvezde Granda šta im znači taj datum: Kada su shvatili o čemu se radi, zasuzile su im oči (VIDEO)

Zvezde Granda sezona 4 pomerili su granice ovog takmičenja

  • 0

Proizvod Saše Popovića, "Zvezde Granda", svake sezone na svojoj sceni prikažu zaista jako dobre takmičare, pa smo tako za ovih dvanaest sezona imali priliku da čujemo na stotine takmičara, od kojih su samo neki uspeli da se izbore na estradnom nebu.

Popović progovorio koliko Zvezda Granda ima potpisan ugovor sa njim, i koliko zarade on ima od njihovog bakšiša!

No, da se vratimo malo unazad...

Sezona 4  u kojoj su učestvovali Darko Lazić, Saša Kapor, Jelena Kostov, Joca Stefanović, Milan Topalović Topalko, Milena Ćeranić, Svetlana Tanasić - Big mama, Slobodan Vasić, Biljana Sečivanović, Nebojša Vojvodić, Aleksandra Bursać i Nadežda Biljić pomerili su granice ovog takmičenja i stekli jako veliku popularnost.

Zvezde Granda 2008/2009, Foto: Privatna arhiva

Mnogi od njih iza sebe već imaju veliki broj hitova koji su pridobili još veći broj fanova.

Pobednik četvrte sezone bio je Darko Lazić koji je rekordnim brojem glasova publike odneo pobedu, a od Granda je tada dobio stan i album prvenac.

Kad se pojavila u Zvezdama Granda srušila je sve predrasude, a Big Mama danas ima 54 godine, bavi se prodajom polovnih stvari i izgleda potpuno drugačije!

Mnoge od ovih učesnika zatekli smo na promociji albuma Jelene Kostov "Moje drugo ja".

Jelena, Saša, Joca, Nebojša i Petar prisetili su se svojih početaka na Grandovoj sceni, druženja, ali su sa nama sumirali i utiske koliko su se zapravo promenili za ovih deset godina.

Ali, da li i promociju svoje koleginice mogu nazvati kao proslavu desetogodišnjice mature?

Ono što je bilo zanimljivo jeste to što smo sa njima razgovarali na dan kada su 2009. godine imali veliko finale u beogradskoj Areni, čega se malo ko setio...

Šta su nam sve rekli i kako su reagovali kada smo im rekli šta je bilo tog datuma, pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA