≫ 

"Bože, dobro što u zatvoru nisam završio" Karleuša otkrila kako Tošić reaguje kada pročita nešto loše o njoj (VIDEO)

Duško kaže Bože, oženio sam se dobro što u zatvoru nisam završio zato što on bi se stalno sa nekim svađao zbog mene - izjavila je Jelena

  • 16

Pop zvezda Jelena Karleuša u stilu svetske zvezde zablistala je na finalnoj večeri Zvezda Granda.  Jelena ne krije da joj je krivo što se ova sezona završava, ali i da jedva čeka novu sezonu koja će biti nešto neviđeno na našim prostorima. 

Izašla je iz crne mašine i zagrmela u brutalnoj haljini, a po jednom detalju Karleušin dolazak na finale Zvezda Granda bio je još moćniji! (FOTO) (VIDEO)

Međutim, iako se ovo takmičenje završilo Jeleni ne manjka zanimljivih događaja, pa tako putuje na Svetsko prventsvo u fudbalu da podrži svog muža, fudbalera Duška Tošića.

- Spremam se, idem! (smeh) Idem 26. juna, vodim i Atinu i Niku da podrže tatu, a tamo ćemo Duško i ja proslaviti deset godina braka, na Crvenom trgu - kaže Jelena.

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanović

Zanimalo nas je da li je u pitanju kolektivni dogovor žena fudbalera za odlazak u Rusiju, pošto većina putuje da podrži svoje jače polovine.

- To je utakmica koja će se desiti baš u Moskvi i protiv Brazila. To će biti jako, jako aktraktivno! Mislim, da ne ispadne sada da nećemo po ovim manjim gradovima, ali Moskva je ipak jako interesantna i za videti, i stadion i tako dalje - iskrena je Jelena.

Jelena i Duško, Foto: ATA Images

Kako kaže, mnogo je ponosna na svog supruga sa kojim je za ovih deset godina porživela mnogo uspona i padova, ali i da ga je svaki put smirivala kada bi hteo da se obračuna sa nekim ko nju blati po novinama.

- Duško je jako dugo reprezentativac i neko kime se ja jako dugo ponosim. Ja sam njega upoznala kada je imao 21 godinu, tad je bio mladi reprezentativac... (smeh) Verovala sam u njega. Smatram da, za jednog uspešnog sportistu i generalno uspešnog čoveka, jako je bitna ljubav i podrška žene koja je pored njega, i u dobru i u zlu. A bilo je mnogo, mnogo teških momenata... - počela je Jelena.

Jelena i Duško, Foto: ATA Images

- Teško je biti sa mnom, za početak to. Na primer, vi otvorite bilo koji tabloid ili pogledate naslovnu stranu bilo kog tabloida i vidite najstrašnije uvrede za njegovu ženu, za Duškovu ženu. I sad, on kao muškarac mora to nekako da istrpi, a da nekome ne polomi nos. On je i spotista. On kaže: "Bože, oženio sam se, dobro što u zatvoru nisam završio", zato što on bi se stalno sa nekim svađao zbog mene, i ja to stalno moram da držim pod kontrolom. Kažem, teško je. Sa mnom je doživeo puno nepravde, u mom poslu, uspona i padova, i ja u njegovom poslu, i zato je naša ljubav jaka. Zbliži te... Brak i ljubav nisu samo ono lepo, nego i teški momenti zbližavaju  - rekla nam je Jelena.

VIDEO: Duško Tošić pred Mundijal: Imamo dobre igrače, bitno je da smo zdravi

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    15. jun 2018 | 15:19

    Ona sama izaziva lose komentare svojim ponasanjem.

  • Jana

    15. jun 2018 | 15:17

    Duško mi ne deluje kao neko ko bi se stalno svađao zbog Jelene.

  • Rosa

    15. jun 2018 | 18:12

    Jelena je mnogo nepravde podnijela. Zabrane, sabotiranja,....na njenom mjestu mnogi bi vec odavno odustali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA