≫ 

"Probudila sam se i videla njegovu poruku..." Kija otkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo venčanje! (VIDEO)

Pred put u Ofenbah, gde gostuje, Kija je za Telegraf rekla da se čula sa Slobom, a otkrila je i sadržinu poruka koje joj je poslao

  • 37

Kija Kockar u subotu 30. juna otputovala je u Ofenbah, gde u jednom klubu ima zakazano gostovanje, a naša ekipa na aerodromu je sa njom popričala o novitetima koji su se dogodili u poslednjih nekoliko dana.

Naravno, glavna tema je njen odnos sa još uvek zakonitim suprugom Slobom Radanovićem, te to da li je razvod zaista neminovan, ili će se ipak videti i popričati sa njim.

Kija nam je otkrila da se jeste čula sa Slobom, tokom prethodnog dana, ali je i ekskluzivno otkrila da su je u subotu kada se probudila sačekale njegove poruke, i to sadržine vezane za njihovo venčanje!

Kija, Foto: A. Nalbantjan

- Ustala sam rano, pa sam opet zaspala i sanjam kako nam je rečeno da treba do 29. avgusta da ostanemo u Zadruzi i ja zovem advokata i kažem: "Ne, izvadi me napolje". I budim se i vidim poruku koju mi je Slobodan poslao, dve slike, prošao je pored mesta gde smo se venčali, pored lokala i poslao mi je te slike. Reko ne mogu da verujem šta mi čovek radi. Tako da na neki način mi je teže, a na neki lakše, ali nema kamera pa mogu na miru kući da patim. Ja sam mu poslala samo smajli, prvo to mesto je prelepo, a drugo asocira me na lepe uspomene kao i njega sigurno. Eto prošao je tuda i setio se - otkrila je ona.

Kija je rekla da Sloba još nije potpisao papire za razvod, a otkrila je da će se videti sa suprugom, ali pod dva uslova.

O čemu se radi, i kompletan razgovor sa Kijom, pogledate u našem videu na početku teksta.

(i.cicovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zizu03

    30. jun 2018 | 22:29

    Niste rekli kako nastupa .... posto svi znamo da je antisluhista.Mozda se svadja na bini i place ?xaxaxaxxaxaa

  • Vesna

    30. jun 2018 | 23:11

    A izvini sta ti radis na tom nastupu

  • Zena razvedena

    30. jun 2018 | 22:42

    Ljudi moji,sta je sa vama? Zena pati i ja verujem u to! Da bi vas uverila da pati da li treba da place pred novinarima(koji nju ganjaju,a ne ona njih),da kuka,da moli Sslobodana da bude sa njom!? Ja kada sam imala naj vise problema tada sam se samo smejala,da niko ne vidi tu moju patnju,moju tugu,moju bol...a dusa mi se kidala... Kija zelim ti svu srecu ovog sveta,samo osmeh na lice i neka puknu dusmani...znam dobro kroz sta prolazis,ja sam ostala sama sa dvoje dece male zbog jedne poput Lune! Moj bivsi sada suze roni jer je i njemu dosla zamena a nazad nema...sve se vraca sve se placa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA