≫ 

Maca nakon Zadruge ušla u studio, snima novu pesmu, a tek da čujete o čemu će pevati! (FOTO)

Maca nije gubila vreme, odmah nakon rijalitija je rešila da obraduje svoje fanove novom pesmom za koju će snimiti i spot

  • 27
Maca, Foto: Marko Jovanović

Bivša učesnica Zadruge Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija nedavno je saopštila da je iz svog imena izbacila Diskrecija, te da će se od sada predstavljatio samo kao Maca.

Neće moći da se bave poslom kojim žele, to će ih zaustaviti! Maca sprema tužbe protiv zadrugara!

Maca je odlučila da obraduje svoje fanove i snimi pesmu za koju kako kaže želi da uradi i spot. Pesma će govoriti o njenom životu, a trebalo bi da izađe do kraja meseca.

Maca, Printskrin: Instagram/maca_macici_zadruga

-  Ne smem još otkriti naziv pesme, ali pokidaće, govori o meni, samo toliko mogu da kažem. Biće bugarski melos i prava pesma za klubove. Uskoro treba da snimim i spot, trebalo bi da izađe do kraja meseca -  rekla je Maca i dodala:

-  Imala sam strah kako će sve ispasti, ali sa Gocom dugo sarađujem, dugo je radila na tekstu. Kažem, sreća pa me poznaje.

Nećete verovati ko je bila najsmernije obučena osoba na finalu Zadruge:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kuvar

    10. jul 2018 | 21:11

    Maco samo napred,ti si za kiju mis a i bolje pevas,mnogo si bolja od nje a i iskrenija,pozdrav.💝

  • Nemanja

    10. jul 2018 | 23:13

    Pogledajte Macine covere na youtube gde peva uzivo pa onda recite da ne zna da peva. Tesko je priznati znam ali Maca peva sasvim solidno.

  • Mirjana

    11. jul 2018 | 09:34

    Bravo Macojka samo guraj napred i ne obracaj paznju na ove pacenike koji nemaju svoj zivot vec 'brinu' o tvom.Bolje pevas uzivo nego 90%estrade. Tvoje dve prosle pesme vec imaju milione pregleda a ta treca verujemo da ce biti jos veci hit,jer ne kaze se dzaba, treca sreca. SRECNO Maco Lavice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA