"Tvoja duša je pronašla mirnu luku": Ovom porukom se Saša Matić oprostio od legendarnog Olivera Dragojevića (FOTO)

- Otišao je čovek koga sam neizmerno cenio, čije sam pesme obožavao - napisano je u poruci Saše Matića

  • 11

Legendarni pevač Oliver Dragojević preminuo je noćas u bolnici u Splitu, godinu dana nakon što mu je dijagnostifikovan rak pluća, a njegove kolege, prijatelji i svi koji su ga voleli iz čitavog regiona opraštaju se od ovog neponovljivog umetnika. 

U moru Oliverovih kolega koje je jutros rastužila vest da je čuveni pevač i kantautor preminuo, jeste i Saša Matić, na čijem profilu na Instagramu je objavljena njegova slika i poruka kojom se oprostio od velikana hrvatske muzičke scene.

Uz njegove hitove smo se zaljubljivali i plakali: Poslušajmo najlepše pesme Olivera Dragojevića (VIDEO)

- Danas je tužan dan...pretužan. Otišao je čovek koga sam neizmerno cenio, čije sam pesme obožavao, svaki album s nestrpljenjem iščekivao... Otišao je heroj mog detinjstva, legenda ex Yu muzike... Premalo je samo reći "hvala" za sve, bio si neponovljiv. Sretan sam sto sam imao tu čast da Te lično upoznam, a pretužan zbog Tvog odlaska. Zbogom, dragi Olivere. Tvoja duša je pronašla svoju mirnu luku, a na ovom svetu si ostavio tragova dovoljno za večnost. Nikada te nećemo zaboraviti - napisano je u poruci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    29. jul 2018 | 21:13

    Zasto srbi imaju obavezu da se oproste od ovog coveka u srbiji je uvek bio prihvacen bolje nego svaki drugi srbin kreso nam je srpske ruze mirisao srpsku lepotu para je uzimao i kapom i sakom i sve je to bacio pod noge zasto zato sto se gadi na srbe mrzio nas je jer treba takvom coveku odati postovanje. Kao ljudskom bicu da kao coveku????

  • mila

    29. jul 2018 | 23:53

    Ne želim ničiju smrt , ali meni je žao više lakovernih Srba koje je Dragojević mrzeo a oni ga oplakuju.

  • Kiki

    29. jul 2018 | 22:46

    Veliki respekt za njegov rad, a kao čovek 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA