≫ 

Kija gola pre operacija! Pogledajte kako je pobednica Zadruge ranije izgledala! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar se još 2009. godine našla u kontroverznom spotu "Zaboravi" potpuno naga

  • 61
Kristina Kija Kockar/ Foto: ATA Images

Zrenjaninka Kristina Kija Kockar koju danas svi prepoznaju na ulici kao pobednicu Zadruge u koju je ušla kao prevarena žena, još pre nekoliko godina našla se pred kamerama, i to kao od majke rođena - gola!

U pitanju je spot OT benda i Karoline Gočeve za duetsku pesmu "Zaboravi" iz 2009. godine, u kojem je Kija sa crnom kosom bila potpuno gola, u vrelim, seksi scenama.

Kija u provokativnoj sceni sa jednim od članova benda/ Printskrin: Youtube

Kija gola na terasi! Pobednica Zadruge telefonirala dok je na sebi imala samo peškir! (FOTO)

Kija skroz golih grudi/ Printskrin: Youtube

Jedna verzija spota u kojem se nage devojke dodiruju i maze, uvijajući se između momaka iz benda je cenzurisana, dok je druga objavljena potpuno bez cenzure.

Necenzurisan spot (za 18+):

Cenzurisan spot:

Ni to nije sve. Kija je i dve godine nakon ovog kontroverznog spota koji je zbog provokativnih scena odjeknuo u svim medijima, učestvovala u još jednom spotu, 2011. godine, u kojem je takođe bila golišava.

Takođe je imala tamnu kosu, donekle sličnu frizuru, a u provokativnim scenama se pojavljivala u minijaturnom bikiniju...

Kija u spotu za pesmu "Paparazzo"/ Printskrin: Youtube/TVKopernikus
Kija na snimanju spota u bikiniju/ Printskrin: Youtube/TVKopernikus

Promena na Kijonom licu je očigledna (dodaćemo i to da je u Zadruzi i sama priznala da se podvrgla operaciji ušiju), a evo i kako je izgledalo snimanje spota:

Inače, Kristina Kockar i Slobodan Radanović danas su se zvanično razveli u Osnovnom sudu u Zrenjaninu, o čemu više možete pročitati OVDE.

Opa, bato! Kija sa Ministarkama dovela atmosferu do ključanja, a malena haljina otkrila sve VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuuuuj

    7. avgust 2018 | 23:04

    Ovoj jadnici je zivotni san bio da postane poznata i nije birala nacin. Prosla je sito i reseto i jedino je onaj pacenik hteo da je ozeni. E sad kad je uzela kintu i postala poznata na kratke staze, sve neki mucenici oko nje u zelji da se ogrebu za neki nastup. Pa vidi ti na sta je licila pre kojekakvih zahvata!!!Devojka se sa nesto vise od 20 god. slikala gola samo da bi "izasla na televizor". Pa jadnica definitivno!!!

  • Jeca

    7. avgust 2018 | 17:41

    Bravo, Kija! Takvo telo i treba pokazivati. Njeno telo, njena stvar! Wow, gole sise! Pa njene su, nisu vase. Nema tu nista nemoralno. Da li je gore imati sex pred kamerama dok te gledaju roditelji, rodbina i citava nacija ili snimiti spot golih grudi? Pa i sama je rekla da je poklonik nudizma i u tome nema ama bas nista lose, jer time nikome nije naudila. Pozdrav, hejteri!

  • Gordana Vrućini

    7. avgust 2018 | 20:11

    DA JE LUNIN SPOT... RAZAPELI BI JE KOMENTARIMA... OD RANE MLADOSTI JE TEŽILA DA BUDE POPULARNA RADILA SVAŠTA BILA SA POZNATIM LIČNOSTIMA TJ. PEVAČIMA DA BI DOŠLA DO CILJA.. DOŠLA JE ALI NA NAJ BRUTALNIJI MOGUĆI NAČIN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA