Srpska pevačica prolazi kroz pakao! Njen dečko slao divlje poruke Anđeli Veštici i zvao je na seks, ona se odmah iselila iz stana

Aleksandra Bursać i njen dečko Zoran imali su dve godine skladnu vezu

  • 13
Aleksandra Bursać/ Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Bursać ovih dana prolazi kroz pakao, jer je njen dečko Zoran Uglješić, sa kojim je dve godine u vezi, poslednjih meseci slao vulgarne poruke i zvao na divlji seks bivšu učesnicu Zadruge, Anđelu Vešticu.

Anđela je ušla na profil Aleksandrinog dečka na jednoj od društvenih mreža, svidelo joj se kako izgleda i ubrzo su počeli da se dopisuju. Međutim, ona nije znala da Zoran ima devojku, te da je u vezi sa Aleksandrom Bursać.

Navodno je Aleksandrin dečko postao navalentan, a potom je počeo da šalje Anđeli vulgarne poruke. Pitao ju je da li želi sa njim da ima divlji seks, te joj je slao poruke u kojima je objašnjavao koliko će im trajati taj maratonski seks, navodi Srpski telegraf.

Aleksandra Bursać sa dečkom Zoranom/ Foto: Instagram/bursacaleksandra_official

Anđela mu je sve vreme odgovarala, a on je nastavljao. Međutim, u jednom momentu je starleta shvatila da je Aleksandra njegova devojka, nakon čega ga je blokirala na društvenim mrežama.

- Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma niti da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktiao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga - rekla je ona.

Anđela Veštica/ Foto: Marko Jovanović

S druge strane, Aleksandra je vidno potresena zbog cele situacije.

- Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: "Dečko ti je dno dna". Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli - rekla je kroz suze pevačica.

Foto: Instagram/bursacaleksandra_official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ffm

    13. oktobar 2018 | 14:07

    Sta reci nego kreten....ima lepu devojku a przi se na robu sa buvljaka

  • Mišmaš

    13. oktobar 2018 | 14:59

    Društvene mreže su zlo i izvlače iz ljudi ono najgore

  • Tyson

    13. oktobar 2018 | 13:57

    Izgubio ovakav secer za ovu sarenu bojanku..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA