Bio je i u spavaćoj sobi... Kija priznala da je Sloba došao u njen stan, pa otkrila šta joj je poklonio

- Sviđa mu se i drago mu je - rekla je Kija

  • 38

Kija Kockar gostovala je u emisiji "Premijera", gde je pokazala svoj novi stan. Pobednica "Zadruge" otkrila da je njenu novu nekretninu došao da vidi njen bivši suprug Sloba Radanović.

- Bio je gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila stan. Nismo nas dvoje u kontaktu. Imala sam neke stvari koje je trebalo da potpise, pa je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda stan. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno - rekla je Kija, a onda je dodala:

- Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan, bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla. Ako kupi stan do mog, znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini i znam da sam ja dobra komšinica. Ne pravim žurke, nema brige - rekla je Kija.

VIDEO: Jedan dan sa pobednicom Zadruge 1 Kijom Kockar:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    14. oktobar 2018 | 18:07

    Dva prevaranta i lazova. Sad ce tajno da se sastaju, glume da su razvedeni i drpaju lovu, a za godinu dana kad se dobro nafatiraju od priglupog, naivnog i nagluvog naroda, bice opet zajedno...

  • Adi

    14. oktobar 2018 | 18:15

    Kristina je lepo i iskreno odgovorila. Nije kao Slobodan,"ne znam,nisam bio, samo sam bio.."! Sto dalje od radanovica, lazova i kompleksasa! Miljana ga je najbolje opisala u jucerasnjem izlaganju.

  • Tanja

    14. oktobar 2018 | 18:17

    Luna carica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA