≫ 

Sloba i ne zna šta mu se sprema! Njegova žena objavila seksi sliku i samo JEDNU reč zbog koje će on ZABORAVITI Lunu! (FOTO)

Kija Kockar je na svom Instagram profilu objavila poruku koja je privukla veliku pažnju

  • 5
Foto: Telegraf

Dok Sloba uživa u ljubavi sa Lunom u "Zadruzi", njegova supruga Kija Kockar se uglavnom ne oglašava, pa zato i ne čudi što je njena poruka na Instagramu, izazvala mnogo komentara

NEĆE MU BITI DOBRO! On kuka zbog nje u "Zadruzi" i ponižava Minu i Vešticu, a sada se oglasila Đeksonova bivša devojka! (FOTO)

Iako je Zorica Marković rekla Slobi kako njegova supruga planira da ga ostavi, postoji nešto što Radanović još ne zna - a to su glasine da je Kija trudna.

Pevačeva supruga je istakla da ne želi da komentariše dešavanja u rijalitiju, ali zato zna da uzburka javnost, pa je uz svoju seksi sliku napisala...

Printskrin: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r

... Da čeka blizance! Da li se Kija šalila ili je ovo istina, verovatno samo ona zna. U svakom slučaju, ako se priča o njenoj navodnoj trudnoći potvrdi sledi totalna ludnica u "Zadruzi".

Printskrin: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r

Evo šta su Sloba i Luna radili bez bubica:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA