≫ 

Anđela rekla da se povlači iz trojke, Mina bila NIKAD SREĆNIJA, a onda su je Veštica i Đekson najstrašnije ponizili kad su ostali sami! (VIDEO)

Mina nema pojma kako razmišljaju Anđela i Đekson i koji je njegov jedini cilj

  • 5
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Mina, tebi se sad obraćam, pošto mnogo njih, i gledaoci i novinari, ukućani, svi, mene, tebe i Đeksona nazivaju "trojka, trojka".  Prvo, drago mi je što si prišla danas u garderoberu, sama, da mi pružiš ruku. To je u redu sa tvoje strane. Neke stvari sa tvoje strane nisu bile u redu, iato kao ni neke sa moje strane, prema tebi - počela je Anđela Veštica obraćanje Mini, na sastanku nakon Pitanja gledalaca.

- Ja i ti smo koliko znam napolju bile do ja*a ušle smo ovde kao prijateljice. Sve što se izdešavalo između mene i tebe možda je moja greška, možda je tvoja greška, možda sam ja napravila neki loš korak, možda nije trebalo... Ja više ne želim da me novinari, gledaoci i bilo ko diže i stavlja u trougao sa tobom i sa Đeksonom. Ovim putem želim da ti kažem da u životu više nikada neću biti sa njim! Ja ti se ovim putem kunem. To je zbog mene i zbog tebe. Ovo je prvenstveno zbog mene. Ja sam ovde jedinka, ušla sam sama, sama ću izaći, ne želim da me povezuju sa tobom i sa njim - rekla je Anđela.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Iskreno, tebe mi je više žao u ovoj priči i ja zbog tebe sa njim više nikada ništa neću imati, i ako budem imala neka me linčuje cela kuća. Njega mi nije žao jer je odrastao dečko, to što radi u kuži radi i napolju, to dobro znamo. Što se mene lično tiče, ja vas gotivim, nemate nikakav problem sa mnom, samo ne želim više da nas bilo ko spaja - objašnjavala je Veštica.

- Je l' zbog toga ovaj sastanak?! - iznervirao se Đekson i krenuo da izađe napolje.

- Ne znam čemu ljutiš... - rekla je Anđela, a onda se Đekson vratio.

- Šta ljutiš?! Šta je tebi žao? Šta je tebi žao Mine, keve ti?! - odbrisio je Nemanja.

Anđela je posle izlaganja izašla napolje, otišla do Đeksona, a onda je počela rasprava tokom koje je Đekson otkrio zašto je zaista poludeo.

To se najbolje videlo u delu razgovora u kojem je Đekson rekao kako nije siguran da li će posle Anđelinog udaljavanja Mina hteti seks sa njim!

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' ti shvataš šta sam ja hteo da ti kažem sa tim da sam hteo nju da je*em, po drugi put danas? Ja hoću ceo dan da je je*em! - pitao je Đekson.

- Pa šta je problem? - pitala ga je Anđela.

- Problem si mi ti napravila! Sad će ona da razmišlja... - žalio se Nemanja.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' ti vidiš da ona ne kapira? Srećna je, brate, nije nesrećna! Nemoj da misliš da sve razumeš - savetovala ga je Anđela.

- Hoću da je*em samo, boli me ku*ac! - rekao je ljutito Đekson.

- Je*i, brate, ja sam samo rekla da neću da budem trojka - rekla mu je Anđela.

Šokantan deo razgovora poslušajte na snimku ispod od 3:30 minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA