Ona će napraviti rusvaj: Fatalna plavuša ulazi u "Zadrugu" da raskrinka sve takmičare!

Ovo će biti pravi šok, takmičari će se iznenaditi kad vide o kome je reč

  • 7

Večerašnja emisija "Zadruge" po svemu sudeći biće jako zanimljiva, zato što predstoji vanredno ubacivanje novog takmičara. Ono što je sigurno je da će zadrugari biti jako iznenađeni, jer verovatno ne očekuju novog cimera s obzirom da im je Jelena Golubović ušla u rijaliti u subotu.

Muškarci varaju žene sa glupačama koje samo šire noge! Maca i Jelena Golubović pred Lunom sve sasule u lice Slobi! (VIDEO)

Međutim, osoba koja ulazi u rijaliti nije slučajno poslata tamo, naime reč je o fatalnoj plavuši dobro potkovanoj informacijama o svim učesnicima koja će ih raskrinkati, kaže izvor blizak produkciji.

- Članovi produkcije su odlučili da je pravo vreme da, nakon Jelene Golubović, koja je unela pravu pometnju, u "Zadrugu" uđe još jedna učesnica. Zadrugarima će to biti veliko iznenađenje, jer sigurno, posle Jeleninog ulaska, ne očekuju da će im se u skorije vreme pridružiti još jedan takmičar, odnosno takmičarka. Produkcija ne želi da otkriva o kome se radi, ali u pitanju je jedna veoma atraktivna devojka, koja zna tajne mnogih Zadrugara i spremna je da ih otkrije - navodi izvor blizak produkciji.

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. oktobar 2017 | 17:47

    Verovatno je Maja Nikolic posto je i njoj zanimanje rijaliti igrac.Nista novo totalno su nezanimljivi.

  • Sanja Savic

    16. oktobar 2017 | 18:58

    Ako je Maja N. fatalna žena, neverovatno, blago nama?!

  • Kosta

    16. oktobar 2017 | 18:22

    Maja,i da Ruzica bude slag na torti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA