Mojoj ćerki treba psihijatar, neću da ja budem krivac za sve! Šokantna izjava Minine majke!

- Ne znate kako je strašno imati dete koje vam se otima i u neku ruku je problematično - poručila je Ivana Vrbaški

  • 21

Maloletna učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški izazvala je ogomnu pažnju svojim učešćem u rijalitiju. Posle scena seksa pred kamerama sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i raznih optužbi da se bavi prostitucijom o čemu je i sama govorila, Mina više nema tajni, čini se da je isplivalo dosta stvari iz njenog privatnog života.

Ti si devojka za izlaske, izradićeš Slobu: Anđelo sve sasuo u lice Luni, ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Oglasili su se i njeni roditelji, prvo je Minin otac obećao da će izvući ćerku iz kandži kriminala i prostitucije, a sada se i majka Ivana Vrbaški oglasila spremna da se bori da se Mina vrati na pravi put, pa čak i da angažuje psihijatra.

- Uopšte me ne zanima više da li će se ljutiti oko nečega ili neće, ja sam do marta meseca i dalje njen staratelj, jer je ona maloletna. Ako ja budem smatrala da joj je potrebna pomoć psihologa ili psihijatra ili bilo koja druga vrsta pomoći  verujte mi da neće smeti da se buni. Do sada sam uvek ja za sve bila kriva, uvek je majka kriva za sve, a ne znate kako je strašno imati dete koje vam se otima i u neku ruku je problematično - bila je iskrena Ivana.

Ivana je rekla da je prvo što bih poručila ćerci kada bi razgovarala sa njom da se izvini pojedinim osobama koje je  u razgovoru sa novinarom Milanom Miloševićem optužila da se bave prostitucijom, a reč je o Soraji Vučelić i Ani Korać.

Rekla bih joj da pogleda u kameru i da dobro razmisli šta je uradila i da se izvini tim osobama, jer te osobe su u nekon trenutku bile uz nju i ja to mogu da potvrdim. Ja sam se tim ženama već izvinila javno što se tiče mene i moje porodice, ako im to nešto znači. One su isto nečija deca, a to su i njihove majke čule. Ja bih joj rekla da to uradi i samo da izađe napolje. Čudna mi je Mina i mislim da ne treba više da boravi tamo - dodala je Ivana.

Ivana je takođe otkrila i kako komentariše Minin odnos sa Anđelom Vešticom, koja je nekoliko puta i fizički nasrnula na njeu ćerku i pored obećanja da će voditi računa o Mini, jer eMina i Anđela nekada bile jako dobre drugarice.

- Vidite, što se tiče Anđele stvarno ne želim nikakve komentare, niti ikakve izjave da dajem, ja ženu poznajem, ne želim ništa ružno da kažem. Prvo, ni ne mogu ništa loše da kažem o toj ženi, a mislim da se svi oni malo promene kad uđu tamo i kad se nađu u tom zatvorenom prostoru tj. kad shvate da ne mogu napolje da izađu, kao i da su osuđeni jedno na drugo. Tako je se i Anđela promenila, svako gleda svoj interes - osvrnula se Ivana na odnos njene ćerke i Veštice.

Ona je takođe priznala da joj jako smeta kada njena ćerka ima seksualne odnose pred kamerama, a spomenula je i Đeksona.

- Meni mnogo smeta kada se Mina upusti u odnose pred kamerama, kada se ponaša bahato, kada vređa Jelenu Golubović koja može majka da joj bude. Što se tiče Djere, on je čudan, čovek je u fazonu hoću kakim-neću kakim, ja njega ne razumem. Jedan dan hoće ovo, drugi dan hoće ono, treći hoće treću i vrti se u krug. On misli da pravi budalu od svih njih tamo, a on ispada smešan. Ne znam šta hoće uopšte, a postoji mogućnost da je u pitanju taktika neka - zaključila je Minina majka.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatjana

    25. oktobar 2017 | 19:00

    Zao mi je ove Minine majke. Kroz kakav pakao prolazi zbog svoje kcerkre. Ja cisto sumnjam da njoj neko moze pomoci. Ona je mlada, a upustila se u mnoge ruzne stvari. Preslusala sam i njen jedan snimak. Kakve su joj to drugarice za koje svi znamo kosu i sa cim se bave. Zelim vam da uspete da vratite Minu na pravi put.

  • Zorica

    25. oktobar 2017 | 17:43

    Boze gospode oprosti i vodi je na pravi put,zar to majka nije videla do sada

  • xxx

    25. oktobar 2017 | 23:04

    Jadna si ti majka, to dete treba u popravni smestiti pored tebe zive i zdrave! Kaze dala otkaz ne radi pa zato salje dete u rijaliti i leti na jahte da joj donese pare u kucu! Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA