Anđelo se muvao sa Anom, Teodora ridala i gušila se u suzama, besni Sloba hteo da bije Rankovića! (VIDEO)

Zadrugari nisu imali lepo mišljenje o Anđelu nakon cele situacije, pa su ga posle dužeg ogovaranja nazvali ološem

  • 14

Sinoć je u Zadruzi bila organizovana žurka, a gošća je bila pevačica Katarina Grujić. Zadrugari su se baš opustili, pa su izbile i nove svađe. Naime, pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković su se ponovo posvađali. Do svađe između njih došlo je jer je Anđelo celo veče na žurci igrao sa novom zadrugarkom Anom Korać.

Pljunula bih te, sve najgore bih ti uradila! Teodora udarila Anđela i polila ga kafom, on izgubio živce i počeo da lomi sve okolo! (VIDEO)

Teodora u početku na sve to nije obraćala pažnju, ali pošto se maneken nije odvajao od nove učesnice Teodora je počela da pravi ljubomorne scene i rasplakala se.

Pogledajte kako su se Anđelo i Ana Korać provodili na žurci:

Teodora je nakon cele situacije bila jako revoltirana, gušila se u suzama i tražila tabletu za smirenje. Nije mogla da se pomiri sa ovakvim Anđelovim ponašanjem, pa je sa ostalim zadrugarima ogovarala manekena. Nakon čega su svi imali jako loše mišljenje o njemu.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nemoj da dozvoliš da oni to vide, da se slade... - savetovala je Zorana Teodoru dok je plakala.

- Ne dozvoljavaj da ti se smeje u lice - dodala je Sanja.

- To je ološ - rekla je Zorana.

- Nemoj da mi se obratio više, videćeš šta ću da uradim - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Kad krenu da te komentarišu treba da ustaneš i kažeš boli me ku**c, glavna sam vam tema! Debili ja sam vama ovde glavna tema! Treba da mu kažeš drago mi je što si pokazao pravo lice i da si ološ. To su sve g**na i šupci, nemoj sebi to da radiš, ja ti govorim kao brat, veruj mi. Ti znaš koliko sam ja njega voleo, zgadio mi se, meni kao drugaru. Je*ala ih igra klošari jedni, da ih prebijem sad!  - savetovao je Sloba.

Teodora i zadrugari ogovaraju Anđela:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    9. novembar 2017 | 10:26

    A gle sto je Slobodan savetuje!!!!!!!!

  • Anw

    9. novembar 2017 | 11:32

    Gle, proradila sujeta.Histerise jer sevAndjelo opametio I netrckara vise za njom.Sad kmezi I drami.Nevoli ona njega Ali voli da okrene ovu situaciju u svoju korist.Mala je veliki manipulator..

  • Dani

    9. novembar 2017 | 11:56

    Bravo Anđelo. Dosta te je ova mala vozala i igrala se sa tobom. Sve je moralo biti kako ona zamisli. A Sloba i Luna nemaju prava nista da kazu. On je ženu prevario pred kamerama tako da nema prava glasa. Anđelo je momak i moze da radi sta hoce a inace je samo zajebancija bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA