≫ 

SAD POČINJE RUSVAJ: Evo koji izbačeni učesnik se večeras VRAĆA u Zadrugu! (FOTO)

Jedan od izbačenih učesnika od večeras će ponovo biti deo Zadruge

  • 8
Printskrin: TV Pink

Rijaliti Zadruga počela je 6. septembra, a od tada pa do danas kuću je napustilo toliko ljudi da se nekih verovatno i ne sećate.

SEKIROM BIH JOJ ISEKAO LOBANJU! Nikad strašnije pretnje u Zadruzi, obezbeđenje uletelo, ukućani se skamenili posle ovih reči! (VIDEO)

Međutim, gledaoci su dugo "urgirali" da se jedan izbačeni, tačnije diskvalifikovani ukućanin vrati u kuću, i to će se večeras i dogoditi.

Kako saznajemo, Anđela Veštica za nekoliko sati ponovo će postati učesnik Zadruge, a u kuću se vraća da raščisti račune sa svima koji su joj se zamerili.

Foto: A. Nalbantjan

- Anđela uopšte neće biti dobra sa svima sa kojima je bila bliska do izbacivanja, odnosno diskvalifikacije. Shvatila je vrlo dobro ko su joj tamo zaista bili prijatelji, a ko joj se približavao samo kako bi se "probio". Verujte, čeka nas baš veliki haos - kaže naš izvor.

NOVI SNIMAK IZ POREČA: Ćazim Osmani grli Teodoru dok mu ona peva ljubavnu pesmu! (VIDEO)

Inače, kako smo juče objavili, večeras će se pored novinara u studiju naći i Soraja Vučelić, koja je za Telegraf potvrdila ulazak i najavila ozbiljno obračunavanje sa lažnim prijateljima i onima koji je pominju pred kamerama.

Foto: A. Nalbantjan

Samo se nadamo da se nijedna od njih dve neće predomisliti i da će večeras zaista na malim ekranima biti pravi šou.

Pogledajte šta nam je Soraja rekla o Zadruzi kada je potvrdila da večeras stiže u studio:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. novembar 2017 | 16:19

    Zasto je vracaju ako kazu da im je rijaliti gledan i da ce kupiti njihovu icencu stranci... Ovim je dokazao da su njegova istrazivanja za gledanost cista laz... Da je gledan kao sto kaze ne bi se hvalio svaki dan...

  • Ana

    11. novembar 2017 | 17:55

    Najodvratnija osoba koja je usla u "Zadrugu" i bas mi je bilo drago kad su je izbaciji. Sramota je da vracaju nekog ko je izbacen zbog nasilnistva i tuce. Bas su nisko pali.

  • Masa

    11. novembar 2017 | 18:02

    Uzas! Jedno vreme nisam gledala zbog nje, pa sam opet pocela kad su je izbacili. Ne mogu da verujem da vracaju nekog ko je kod gledalaca bio toliko nepopularan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA