Kada te prebijem, ni 100 tužilaca ti neće pomoći! Jelena Golubović polila Lepog Miću, on ju je pljunuo 11 puta, u opštem haosu Žiži pozlilo! (VIDEO)

Nakon žestoke svađe Jelene i Miće, svi učesnici su se zabrinuli za Žižino zdravlje

  • 11

Sinoć je u Zadruzi došlo do žestoke svađe između Jelene Golubović i Lepog Miće, pored niza uvreda koje su se nizale, palo je i pljuvanje i polivanje čejem. Cela ova situacija uzrujala je i jednu zadrugarku koja je takođe imala svađu sa Jelenom, a reč je o Žiži Stojanović. Međutim, glumica se zbog svega jako potresla, pa je plakala i molila ih da prekinu svađu. Zadrugari su se uplašili da bi Žiži moglo ozbiljno da pozli, pa su se okupili oko nje i smirivali je.

Slobu pitali ZAŠTO se ne razvede dok je u rijalitiju i konačno oženi Lunu, ali ovakav odgovor definitivno nisu očekivali! (VIDEO)

- Je**m ti ja majku u usta! D**ljo mene vređaj, a ženu ostavi na miru! Kad te prebijem, ni 100 tužilaca ti neće pomoći - urlao je je Lepi Mića.

- Joj bedo jedna! Koliko si ti zao i loš čovek! Na bolesnu nogu mi pljuješ. Ništa mu sveto nije. To je taj Mića - ološ! Mića se ugasio. Ti Mićo više živaca nemaš! - govorila je Jelena.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Idi se kupaj, d**ljo! Napadaš ženu od 85 godina! - vikao je pevač.

- Ja raširim noge i dobijem 100 hiljada evra za seks! Da li ti je krivo? 100 hiljada evra mi daju kada imam seks. Kako si jadan, ispušena muštiklo. Kada si ga stavio Mićo nekoj ženi? - ispričala je glumica.

- Žiža vrišti, počela da se trese, reko' srce će je opaliti. Malo mi je trebalo da je spucam - rekao je Mića.

Pogledajte svađu Jelene i Miće.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maks

    13. novembar 2017 | 15:14

    Mica napolje !!!!

  • xxx

    13. novembar 2017 | 16:31

    Ja mislim da produkcija sa jedne strane cesto lazno moralise a kad je ovaj primitivac u pitanju apsolutno ne reaguje na ove gadosti koje radi Jeleni. Za situaciju sa Zizom takodje je samo on zasluzan tj kriv. Mislim da produkcija NE SME da dozvoli ovaj primitivizam i pljuvanje i treba pothitno da reaguje! Jelena svaka cast pokazujes kako bez psovki i primitivnih gadosti a samo verbalnim nadmetanjem mozes da pobedjujes primitivca! Zizu bolje izvedite nego da je Mica ovde ubije.

  • Maks

    13. novembar 2017 | 14:40

    Njegovo ponasanje je patolosko, degradira rijaliti i bruka one koji su ga pozvali da u isti udje. Napolje !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA