≫ 

Ne mogu da izdržim, ti nisi više moj Sloba: Luna pred nervnim slomom zbog Kijinog ulaska, ucenila Radanovića! (VIDEO) (FOTO)

- Nikada više nećemo biti kao pre - ponavljala je Luna koja nije mogla da zadrži suze

  • 23

Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" je načisto izludeo Lunu i ona je celo jutro preplakala, i džaba se Sloba trudio da je uteši.

Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj život! Kija i Sloba prvi put razgovarali nasamo SAT I PO, isplivale mnoge neprijatne tajne! (VIDEO)

Kada su se probudili Luna je Radanoviću rekla da više nije sigurna kako će se on ponašati prema njoj, i zapretila mu je:

- Samo budi iskren prema meni, sto posto! Jedna tvoja laž, samo jedna tvoja laž i to će biti kraj! Samo jedna, ali bukvalno samo jedna. Ako saznam nešto, ljudi će upoznati neku Lunu koju nisu znali i želeli. Ja sam spremna na sve!

Pogledajte razgovor Slobe i Lune u krevetu:

Potom su njih dvoje i napolju nastavili priču a Luna, koja je delovala kao da je na rubu nervnog sloma, je plakala bez prestanka.

- Nikada više nećemo biti kao pre. Nisam jaka za ovo, ne mogu da izdržim. Ne osećam se kao da si ti više moj Sloba, nemam želju ni da te poljubim, ni zagrlim, ništa. Celu noć nisam spavala, jedem se, nisam za ovu priču i to je činjenica. Biće sve gore i gore - jecala je Đoganijeva a Sloba se trudio da je umiri.

Printskrin: TV Pink

- A ja sam od kamena... Šta ja pogrešno radim. Misliš da je meni lako. Ako ti ja nisam do sada dokazao svoja osećanja... Rekla je sinoć da ima dečka, mi nikada nećemo više biti zajedno. Alo, ja tebe volim, koliko puta treba da ti ponovim. Prestani da ponavljaš da si ti moja ljubavnica, to nije istina... ja sam u braku samo na papiru - govorio je Sloba i dodao:

Printskrin: TV Pink

- Molim te nemoj da dozvoliš da izgubimo ovo što imamo!

Sloba teši Lunu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    19. novembar 2017 | 13:46

    Ozbiljan mali prevarant

  • Djole

    19. novembar 2017 | 13:29

    "Plakace i oni kad na njih dodje red"... Cuj Lunine dramaturgije,smeta joj Kijino prisustvo,kako je njoj bilo kad je gledala vas?

  • Maki

    19. novembar 2017 | 13:33

    E glupi Slobo.... Opet te mala balavica hvata na suze i na histeriju.... Pa ona ako je sigurna u tvoju ljubav nebi trebalo da joj smeta Kija... Ona da tebe iskreno voli nikad nebi rekla da nema želju da te poljubi ni zagrli.... To je samo još jedan dokaz da ti njoj nisi ljubav ko što priča... A ti Slobo pričaš kako si sve ti radio da sačuvaš brak sa kijom i bio taj koji nije hteo da se rasturi... A šta sada radiš sa Lunom isto to... Ona ne želi ništa sa tobom, nit ima osećaj da si njen itd. a ti si OPET TAJ KOJI POKUŠAVA DA REŠI SVE... što dokazuje da te onda ni luna ne voli iskreno kao što priča.... I da nije tebe ona bi te odavno ostavila. Nije slobo to ljubav sa lunom, ti si njena igračka.... Nit ćeš ikad biti srećan sa njom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA