Luna otvorila dušu: Da sam znala da je Kija na sve spremna, nikada se ne bih smuvala sa Slobom

- Ne kajem se, volim ga najviše, istrpela bi, stisla bi zube. Kunem ti se, preskočila bi ovu ogradu, samo ovo da ne doživljavam ovo što sada doživljavam... rekla je Luna Sanji

  • 40

Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" šokirao je pre svega Lunu i Slobu. Đoganijeva i dalje ne može da se pomiri što je Kristina u rijalitiju, a u razgovoru sa Sanjom Stanković govorila je o svemu što je muči.

- Nisam ljuta, ali sam očajna. Ja svojim sreću ne mogu da sklopim, uvek nam se nešto desi. Uvek. Jer ljudima je očigledno dosadno da gledaju zaljubljeni par srećan kako leži u krevetu. Njima je to dosadno... - navela je Luna.

Printskrin: TV Pink

Đoganijeva navodi da su se ona i Sloba promenili.

- On meni može do sutra da priča da me voli, ali ja osećam da to nije moj Sloba. To je druga energija, drugi pogled, drugo sve. Razumeš. Isto kao i ja. Ja jednostavna nisam ona Luna koja sam bila juče. Ne mogu da budem. I plašim se da li ću moći da budem... Ako preživimo ovo, ja ću odmah da ti rodim dete - iskrena je Luna, koja je baš bila nezadovoljna što je Kija u "Zadruzi".

Printskrin: TV Pink

- Osećam se da ja ne pripadam ovde. Osećam se kao da sam ja uljez, da ja treba da se sklonim. Kunem ti se da sam znala da će ovako da bude. Da sam znala da je na sve spremna (Kija Kockar, prim.aut), nikada se ne bih smuvala sa njim. Ne kajem se, volim ga najviše, istrpela bi, stisla bi zube. Kunem ti se, preskočila bi ovu ogradu, samo ovo da ne doživljavam ovo što sada doživljavam... Promenili smo se, pokušavamo da se vratimo - navela je Luna

Sanja ju je savetovala da se strpi i da će sve biti po starom, samo da prođu dva dana. Luna je navela da joj je bilo teško kada je Sloba plakao zbog cele ove situacije.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    19. novembar 2017 | 19:06

    Cuj svalerka se oseca kao uljez pred zakonitom zenom,sta sve necu cuti...:D

  • Selma

    19. novembar 2017 | 19:12

    Karma je cudo Slobodane. Pakao te ceka tek kad izadjes kad te luna djogaj sutne.

  • Lara

    19. novembar 2017 | 19:16

    Rasturacice-ljubavnice da li si ti normalna sta to pricas, ti si ta koja je bila spremna na sve, jos Kija se normalno i stalozeno ponasa u odnosu na tebe sta bi ti njoj radila da je kontra situacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA