≫ 

NERVNI SLOM: Mina pesnicom razbila staklo, krv joj tekla iz ruke, 2 minuta kasnije nastavila je da LOMI, ukućani prestravljeni! (VIDEO)

Mina je zbog Đeksona bila u stanju totalne histerije

  • 26

Najmlađa zadrugarka Mina Vrbaški se već danima žali na svoje psihičko stanje, koje nije baš najbolje. Ona je imala par izliva histerije i besa te je lomila čaše, tanjire, bacala police i sve što joj se našlo pod rukom. Uzrok njenog lošeg raspoloženja je Nemanja Đerić Đekson u koga je zaljubljena.

SAMO 7 ODSTO GLASOVA: Ona je vrištala i plakala od sreće, a njeni fanovi su POBESNELI! Evo koja učesnica je napustila Zadrugu! (VIDEO)

Sinoć je Mina ponovo doživela novi nervni slom, počela je da besni i plače, a zatim se povukla u izolaciju. Posle izvesnog vremena došla je u kuću da porazgovara sa Đeksonom, kako razgovor nijue tekao po planu i Mina nije čula ono što je želela, zaletela se i rukom razbila staklo na ulaznim vratima.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Jesi normalna ti Mina? Ajde bre više u pi*ku materinu! Daj ruku da vidimo, dođi ovamo, isekla si se! - vikali su zadrugari, dok su neki potrčali za njom.

Cela ova situacija naročito je uznemirila Jelenu Golubović, pa je otrčala kod Lepog Miće i molila ga da je nikad ne stavi da bude potrčko sa Minom, jer se jako plaši i ne želi da bude koleteralna šteta kada Mina ponovo počne se onakvim ponašanjem. Zatim je rediteljka otišla do Drveta mudrosti da porazgovara o celokupnoj situaciji.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Mnogo sam uznemireno zbog ove agresije i ove Mine, rekli su da odustane, a ja se ne osećam smireno pored nje. Stvarno se plašim i srce mi baš lupa, ona je mnogo agresivna, a ja ne želim da budem kolateralna šteta. Plašim se - uznemireno je govorila Jelena dok su joj lile suze.

Pogledajte kako Mina u naletu besa razbija staklo pesnicom:

Nekoliko minuta kasnije Vrbaški se vratila u kuću i ponovo polupala staklo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    27. novembar 2017 | 16:54

    Istina je da je dete kome treba pomoc. Ali istina je i da je toliko problematicna, nevaspitana i bezobrazna da ni rodjena majka nista nije mogla da uradi sama. Treba je smestiti u neku adekvatnu instituciju.

  • komentar

    27. novembar 2017 | 13:29

    Citajuci ove tekstove i pogledavsi nekoliko snimaka(sto svi cinimo samo neko priznaje,a neko ne) prvo mi je bilo zao ove devojke.Bilo mi je zao dok nisam shvatila da ona sama sebi ne zeli da pomogne,da je na momente tuzno i preplaseno dete(naizgled,dok ne shvatimo da place zbog ovog “ljubavnika” i moralno posrnulih drugarica),na momente jako zla i odvratna(sa stavom i izrazom lica skolskog primera devojcice siledzije) i koja uziva u tome i za kraj najcesce izrazito glupa,neotesana,drska i prazna bez ikakve energije za nekoga od 17 godina.Nema sumnje da je ova devojka “ispustena” od strane svojih roditelja kao i majke kojoj je sasvim normalno da matori finansijer placa cerki stan na Vracaru,ponavljam cerki od 17 godina!? Ovoj maloj nema pomoci,pogresne vrednosti i slab karakter ce joj doci glave.Izvinite na dugackom komentaru.

  • istina

    27. novembar 2017 | 11:39

    Diskvalifikujte ovu devojku zar ne vidite da je psihicki pukla i da joj treba ozbiljna strucna pomoć. Ako ste Zarka diskvalifikovali zbog par polupanih tanjira pa ova devojka je stvarno jako opasna za sebe a i za okolinu budite pametni dok ne bude kasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA