≫ 

Sloba se posle noći sa Kijom vratio u kuću, prišao Luni, poljubio je, a njena reakcija je potpuno (ne)očekivana! (VIDEO)

Radanović je posle noći koju je proveo u izolaciji, došao da se pozdravi sa svojom devojkom, koja u tom trenutku i nije bila zainteresovana za njega, nego se bavila nameštanjem frizure

  • 21
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sinoć je u Zadruzi ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao svoja dva potrčka i to ni manje ni više nego Slobu Radanovića i Kristinu Kiju Kockar. Sloba i Kija su morali da spavaju i istoj sobi, gde će i provesti 6 dana, dok je Luna spavala sama. Ovo razdvajanje je oboma teško palo, jer od kada je počeo rijaliti njih dvoje se nisu razdvajali.

Dok je on krvavo zarađivao pare, ti si se viđala sa bivšim! Jelena Golubović žestoko napala Kiju, a Slobina reakcija je šokantna! (VIDEO)

Međutim, iako je sinoć rekla kako joj to što će Sloba spavati sa Kijom ne smeta, te da nije ljubomorna, Luna se danas pri prvom susretu sa Slobom ponašala baš suprotno.

Naime, čim je stiglo pismo Radanović je odmah došao u kuću, kako bi prisustvovao sastanku. Pozdravio se u prolazu sa nekoliko zadrugara, a zatim krenuo ka spavaćoj sobi da potraži Lunu. Zagrlio je i poljubio, ali njena reakcija je više odavala utisak devojke kojoj je i te kako smetalo što njen dragi nije spavao pored nje.

- Nedostajala si mi... - rekao je Sloba kada ju je poljubio.

- I ti meni - jedva čujno je rekla Luna, i nastavila da namešta kosu.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Blogerka nije bila raspoložena ovog jutra, a moguće da je uzrok njenog neraspoloženja bila upravo noć koju je Sloba proveo u sobi sa Kijom.

Pogledajte Lunin i Slobin susret nakon razdvajanja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    28. novembar 2017 | 22:09

    Ali najjace kad kazu Ja znam ko sam i sta sam hahahahahah

  • Ina

    28. novembar 2017 | 23:25

    SIJA i miRKO su osta osoba- ne postoji dvoje baš toliko nepismenih.

  • Jeca

    28. novembar 2017 | 15:35

    Kao što je neko rekao, Luna gubi interesovanje zato što Kija ne pokazuje ljubomoru.....očekujte uskoro raskid

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA