Bojim se da Mina ne naudi sama sebi, njeno stanje je alarmantno! Majka zadrugarke spremna da uradi sve kako bi ćerku izvukla iz rijalitija

- Grozno se osećam zbog mame koja je ozbiljno bolesna, i zbog Mine, koja doživljava prave nervne slomove - izjavila je Minina majka Ivana Vrbaški

  • 19

Ivana Vrbaški, majka Mine Vrbaški, kaže da prolazi kroz pravi pakao - sa jedne strane, njena majka se bori za život u bolnici, a sa druge strane, Mina doživljava nervne slomove u "Zadruzi".

Strašni detalji iz prošlosti Marka DNK: Evo zašto neće moći da uzme ćerku i da li će im dete ikad biti vraćeno!

Ivana navodi da je njena majka u kritičnom stanju, ali i da je istovremeno brine i psihičko stanje Mine.

- Očajna sam, noćima ne spavam i plačem. Grozno se osećam zbog mame koja je ozbiljno bolesna, i zbog Mine, koja doživljava prave nervne slomove. Baš joj nije dobro, u depresiji je. Plašim se da ne naudi sebi, njeno stanje je alrmantno - izjavila je Ivana Vrbaški koja je jučerašnji dan provela pored svoje majke u bolnici u Novom Sadu.

- Operisana je i amputiran joj je deo noge. Naredna tri dana će biti kritično, nadam se da će se izvući. Mina ne zna da je baka u bolnici. Volela bih da može da izađe na dan da je vidi, u slučaju da se nešto desi. Plašim se da ne umre a da se Mina ne oprosti od nje. To mi nikad ne bi oprostila. Volela bih da je danas bila uz mene - rekla je Minina majka i demantovala glasine da je njena ćerka koristi drogu.

- Mina nikada nije pila nikave tablete. Ukućani su je optuživali da je narkomanka ali to je apsolutna laž. Primetila bih. Sad vidim da je pod sedativima. Očigledno joj treba razgovor sa psihijatrom i stručna pomoć. Sve bih dala da napusti rijaliti. Noću kad je slušam kako vrišti, dođe mi da sednem u automobil i da je izvučem odande - zaključila je Ivana Vrbaški.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    29. novembar 2017 | 00:22

    Mina će prvo napraviti drugom štetu pa onda sebi ! Zar Ti ne čuješ njene pretnje ? Glava će ti biti kao moja ruka ! I to se premestila sela preko puta Jelene i psihopatski joj preti ! Traži psihologa , ona ima pravo na lečenje , i u koliko on potvrdi , da ona nije za zadrugu , to mora da se usvoji ! Ne razumem našu vlast , Mina je maloletna ! Kao što ne sme u zatvor , tako ni ovoj ludoj kući !

  • xxx

    29. novembar 2017 | 00:43

    A nisi bila spremna da uradis sve da izlecis ocigledno mentalno bolesno dete i sprecis ga i da udje gde mu mesto nije?! Ej, tvoje dete je napustilo skolu!Drugo, nije ona tako naivna uopste,nece ona sebi nauditi ali je agresivna po druge i ozbiljna pretnja!

  • Dea

    29. novembar 2017 | 07:52

    Gospodjo vi ste njen zakonski staratelj. Mala nije poslovno sposobna. Vi zaista mozete uraditi dosta po tom pitanju da izadje. Ako ste mogli dati saglasnost da udje tako mozete traziti i da izadje, posebno sad kad ona sad kad joj je mentalno stanje jako naruseno. Produkcija ce naravno sve uraditi da je zadrzi jer im podize gledanost sto je jako nisko i jadno. . Ali Vi mozete biti covjek i bar jednom u zivotu uraditi pravu stvar za ovo dijete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA